Hargreaves határozott tanácsot adott Sabitzernek

Owen Hargreaves azt a tanácsot adta a januárban érkezett Marcel Sabitzernek, hogy ne legyen "túl előzékeny".


A középpályás már letette a névjegyét a Vörös Ördögöknél, de kénytelen volt kihagyni az Európa-liga rájátszásának első mérkőzését Barcelonában, mert egymeccses eltiltást kapott még a Bayern München játékosaként.


A 28 éves játékos a vasárnapi, Leicester elleni Premier League mérkőzésen kezdett és a katalánok elleni, késhegyre menő párharc második felvonásán is bevethető az Old Traffordon.


Az ex-United játékos Hargreaves - aki 2008-ban Bajnokok Ligáját nyert a csapattal - a klubmédiának adott exkluzív interjú során fejtette ki gondolatait Sabitzerről, hiszen 2007-ben Bajorországból ő is Manchesterbe költözött.

 

 

"Ő egy olyan srác, aki több poszton is tud szerepelni. Okos. Játszott a Bajnokok Ligájában is és attól függően, hogy milyenek a társak körülötte, tud mélyebben vagy előrébb játszani."


"Kedvelem őt. Erős gondolkodásmódot hoz. Amit Erik ten Hag megváltoztatott, az a mentalitása. Mindannyian aggódtunk egy kicsit az első két meccs után, a Brighton és a Brentford ellen és azt gondoltuk: mi lesz ebből?! Atán hirtelen megváltozott a mentalitása."


"Sabitzer topcsapatokban szerepelt és úgy gondolom, hogy a szurkolók szeretni fogják őt."

 

Arra a kérdésre, hogy van-e konkrét tanácsa az osztrák válogatottnak, Hargreaves határozottan válaszolt.

 

"Csak légy önmagad" – javasolta. "Ez hozta ide. Ne legyen túl előzékeny."

 

"Sok srác kerül új csapathoz és olyankor próbálnak beilleszkedni, nagyon alkalmazkodóak tudnak lenni. Néha viszont keményen kell küzdeni és nem szabad túl kedvesnek lenni."

 

"Csak menjen ki és legyen önmaga, mert ő egy igazán jó játékos. Ne légy túl kedves odakint. Hajrá!"

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!