Csapathírek a Barcelona elleni visszavágó előtt

A Manchester United azzal a céllal vág majd neki a Barcelona ellen az Old Traffordon rendezendő Európa-liga play-off visszavágónak, hogy befejezzék megkezdett feladatukat a La Liga listavezetője ellen.


A Vörös Ördögök remek mérkőzésen 2-2-es döntetlent értek el múlt héten a Nou Campban, egy héttel ezelőtthöz képest pedig már Marcel Sabitzerre és Lisandro Martinezre is számíthatnak. 

 

A két játékos eltiltás miatt hagyta ki a spanyolországi mérkőzést, de a visszavágón már számíthat a játékukra Erik ten Hag. 

 

 

Jó hír, hogy bár korábban sérüléssel bajlódtak, Harry Maguire és Antony számításba vehető lehet a meccsnapi keret összeállításakor, míg Scott McTominay csereként már vissza is térhetett a pályára a Leicester City 3-0-s vasárnapi legyőzésekor.

 

Anthony Martial felépülése is jól halad, de a katalánok elleni visszavágó még túl korainak tűnik számára.

 

Eközben a csapat két hosszú távú hiányzó, Donny van de Beek és Christian Eriksen még több hónapig nem lesz bevethető.

 

"Még van hátra egy edzésünk, de arra számítok, hogy Harry Maguire és Antony dos Santos játékra alkalmas állapotban lesznek" - kezdte a hollanad menedzser újságírói kérdésekre válaszolva.

 

"Anthony Martialra azonban nem számíthatok."

 

"Már visszatérhetett az edzőpályára, de még nem látogathatja a csapat edzéseket, erre még várnunk kell. Hogy mit fogunk másként csinálni? Majd holnap, a pályán meglátják. Természetesen van egy elképzelésünk, de persze ezt nem fogom elárulni."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Manchester United - Barcelona

Európa-liga rájátszás, 2. mérkőzés

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!