Fernandes és Eriksen Casemiro hatását dícséri a Sevilla-meccs előtt

Christian Eriksen és Bruno Fernandes örül, hogy Casemiro ismét bevethető, amikor a United a 2022/23-as szezon egy új, sorsdöntő szakaszára készül.


Hacsak nem merülnek fel késői egészségügyi problémák, a középpályásnak a ma esti, Sevilla elleni Európa-liga-negyeddöntő első mérkőzésén vissza kell térnie a kezdő tizenegybe, miután a legutóbbi négy mérkőzésünket kihagyta eltiltás miatt.

 

Tekintettel a gólkirály, Marcus Rashford friss sérülésével kapcsolatos aggodalmakra, ez nagy lökést jelent Erik ten Hag Vörös Ördögeinek és kétségtelenül, a többi középpályásnak is jót fog tenni.

 

Maga Eriksen is csak most tért vissza a pályára egy hosszabb kihagyás után, de a dán úgy véli, hogy ő és Casemiro kapcsolata valami pluszt tud hozzátenni a csapatjátékhoz a sűrű hajrában.

 

"Futballtechnikailag valószínűleg egy kis nyugalmat, a labda mozgatását a pályán és egy kis tudatosságot fogunk hozni a középpályán" - mondta Eriksen az UTD Podcastnak.

 

"Úgy gondolom, hogy egy kis kontrollt adunk a játékhoz. Ő egy jó srác, ugyanakkor győztes tipus és egy szerethető játékos."

 

"És sokkal több trófeát nyert, mint én – ez is egy szempont!"

 

 

Bruno Fernandest választották a mérkőzés emberének az Everton elleni, vasárnapi győzelem alkalmával, amelyen a portugál kiváló helyettes volt a mélyebben játszó középpályás szerepkörében.

 

Casemiro (és Eriksen) visszatérése azonban valószínűleg azt jelenti, hogy visszatérhet a számára komfortosabb pozícióba, a csapat támadó szekciójába.

 

Fernandes számára a páros visszatérésének legfőbb pozitívuma, hogy Ten Hag számára a lehetőségek és a csapatmélység növekszik, mivel belépünk egy kritikus, 11 napos időszakba, amelyben az Európa-liga, az FA-kupa és az első négybe kerülés kérdései eldőlhetnek.

 

"Nagyon jó, hogy végre mindenki visszatért, ezáltal kellemes terhet okozva a menedzsernek" - mondta Bruno a hét elején.

 

"Több variáció áll a csapat rendelkezésére. Mindenki készen áll, különböző adottságokkal, így ez most segíteni fog a szezon kritikus pillanataiban, a szezon végére érve, különböző meccsekkel, különböző csapatokkal szemben."

 

"Mindenkire szükségünk lesz, aki rendelkezésre áll, hogy a lehető legjobb eredményt elérve fejezzük be a szezont."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!