Hivatalos: Amrabat kölcsönbe érkezik

Sofyan Amrabat kölcsönben csatlakozik a Manchester Unitedhez a Fiorentina csapatától 2024 júniusáig a nemzetközi engedélyezési és regisztrációs követelményeknek megfelelően.


A középpályás 49 alkalommal szerepelt Marokkó válogatottjában és a nemzeti együttes minden mérkőzését végigjátszotta a katari világbajnokságon. 

 

Az előző idényben Amrabat kulcsszerepet játszott abban, hogy a Fiorentina bejutott a Coppa Italia és a Konferencia Liga fináléjába.

 

A marokkói középpályás szerződése aláírását követően elmondta:

"Nagy megtiszteltetés számomra, hogy a Manchester United játékosává válhatok. Türelmesnek kellett lennem ehhez a pillanathoz, de olyan ember vagyok, aki mindig a szívére hallgat és most álmaim klubját képviselhetem."

 

"Szenvedélyes játékos vagyok. Ezt az energiát szeretném átvinni a csapatba és minden akcióban mindent beleadok a csapatért. Pontosan tudom, hogy Erik ten Hag hogyan szeret dolgozni és mire van szüksége a játékosaitól. Edzői útmutatásai sokat fejlesztettek rajtam pályafutásom kezdetén."

 

"Tudom, hogy segíteni fog abban, hogy a legjobbat hozzam ki a képességeimből, hogy segíthessem a csapatot abban, hogy sikeres legyen ebben a szezonban."

 

 

Természetesen John Murtough sem maradt néma a marokkói leigazolását követően:

"Régóta nyomon követjük Sofyant ezért nagyon örülünk, hogy sikerült őt a Manchester Unitedhez csábítani. Elkötelezett, energikus hozzáállása a játéhoz tökéletes illeszkedik ahhoz a csapathoz, amelyet itt építünk."

 

"Tudjuk, hogy Sofyan mentalitása, dinamizmusa és technikai tulajdonságai segíteni fogják a csapatot mert arra törekszünk, hogy ebben az idényben minden sorozatban sikereket érjünk el."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!