Amrabat kikerült a marokkói keretből

A Manchester United újdonsült középpályása, Sofyan Amrabat nem vesz részt a marokkói válogatott szeptemberi mérkőzésein, miután sérülés miatt kikerült a keretből.


Walid Regragui vezetőedző Yahya Jabrane-t hívta be frissen igazolt, 4-es számú játékosunk helyére, aki így visszatér Carringtonba.

 

Amrabatot a hét elején mutatták be a Vörös Ördögöknél, és újra találkozott Erik ten Haggal, akivel 2015 és 2017 között az Utrechtnél már dolgozott együtt.

 

Marokkó szombaton Libéria ellen lép pályára az Afrikai Nemzetek Kupája utolsó selejtezőkörében, bár a 2022-es világbajnokság elődöntőse már megerősítette helyét a januári tornán. Egy döntetlen is elég lenne ahhoz, hogy a K csoport első helyét Dél-Afrikától megszerezzék, amely szintén biztosította helyét a kontinensviadalon.

 

 

Marokkó jövő kedden a franciaországi Lens városában barátságos mérkőzést játszik a szintén afrikai Burkina Fasoval.

 

Amrabat ebben a hónapban elérhette volna az 50. válogatottságát, miután az afrikai csapat egyik alapemberévé vált.

 

A korábbi Feyenoord- és Club Brugge-játékos - aki 2017-ben debütált a válogatottban -, az egyik legfontosabb láncszeme volt annak a csapatnak, amely - a katari torna során - a kontinens első olyan együttese lett, amely világbajnokságon elődöntőbe jutott.

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!