Amrabat és Mainoo már egyéni edzésmunkát végez

Bár a társaktól külön, de kedden már edzett Carringtonban a Manchester United két középpályása, Sofyan Amrabat és Kobbie Mainoo.


Míg a Vörös Ördögök játékoskerete a szerda esti, Bayern München elleni idegenbeli nyitó Bajnokok Ligája csoportmérkőzésre készül, addig a párost erőnléti állapotán látták dolgozni annak érdekében, hogy szezonbeli első tétmérkőzésükön minél előbb pályára léphessenek.

 

Ambrabat a Fiorentinatól érkezett kölcsönben az átigazolási időszak utolsó napján, de egy kisebb sérülés miatt idő előtt el kellett hagynia a marokkói válogatott keretét, így nem állhatott a manchesteriek rendelkezésére a Brighton & Hove Albion elleni vesztes bajnokin.

 

Mainoo élvezte Erik ten Hag bizalmát a felkészülési időszak során, a Real Madrid elleni barátságos meccsen pedig kezdő is volt, ám egy Rodrygoval való összecsapásban megsérült. 

 

 

A 18 éves saját nevelés most már könnyített futózedzéseket végezhet, így számára is egy lépéssel közelebb kerülhet az, hogy ott folytathassa, ahol az Amerikai Egyesült Államokban abbahagyta.

 

Természetesen Amrabat sem debütálhatott még így a Unitedben, de amennyiben ez megtörténik, úgy ő lesz a klub történetének első marokkói játékosa.

 

A klub akadémiájának neveletjeként Mainoo tagja volt a Travis Binnion vezette 2022-es Ifjúsági FA-kupa győztes csapatnak, a felnőttek között pedig eddig háromszor jutott szóhoz tétmérkőzésen, ezek közül egy alkalommal kezdőként, még tavaly januárban a Charlton Athletic elleni Ligakupa győzelem során.

 

Remélhetőleg most már mindketten jó úton haladnak ahhoz, hogy további opciókat biztosíthassanak minél hamarabb Ten Hag számára a középpályán.


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!