Ten Hag Reguilon beilleszkedését méltatja

Erik ten Hag üdvözölte Sergio Reguilon gyors beilleszkedését a Manchester Unitednél.


A balhátvéd két magabiztos teljesítményt nyújtott, mióta a Tottenham Hotspurtől kölcsönbe érkezett az átigazolási ablak zárása előtt.

 

A Premier League-ben a Brighton & Hove Albion elleni figyelemfelkeltő kezdést követően a hét közepén a Bayern München elleni Bajnokok Ligája-meccsen is jól teljesített, annak ellenére, hogy a csapat vereséget szenvedett.

 

Ten Hag úgy véli, a spanyol még tanulja a rendszert új klubjánál, de a szurkolókhoz hasonlóan őt is lenyűgözte az eddigi teljesítményével.

 

"Nagyon elégedettek vagyunk vele, nem könnyű egy olyan csapathoz érkezni, amelyet nem ismersz" - mondta Erik a MUTV-nek Carringtonban. "És kevesebb volt a felkészülési ideje is.”

 

"Természetesen tapasztalt. Nagyon jó alapokkal rendelkezik, de attól még ismernie kell a rendszerünket, és eddig edzésen, vagy a felkészülési időszakban nem volt annyi időnk, hogy megtanítsuk neki, mint egy előszezonban.”

 

"De rögtön be kellett szállnia, és jól csinálta."

 

 

Reguilon reméli, hogy megtarthatja helyét a szombat esti, Burnley elleni mérkőzésen.

 

A Vörös Ördögök Luke Shawt, Tyrell Malaciat és Aaron Wan-Bissakat is nélkülözik a Turf Moor-i találkozón, amikor is idegenben próbálnak három ponttal visszatérni a győztes útra.

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!