Amrabat: Akár a kapuba is beállnék

A Manchester United középpályása, Sofyan Amrabat azt mondja, hogy a balhátvédként való bemutatkozását követően akár a kapuban is játszana a klubnál.


A marokkói válogatott játékos a második félidőre - Victor Lindelof becserélését követően - visszatért a megszokott pozíciójába a középpályán, de bizonyította sokoldalúságát, és lenyűgözte a közönséget a teljesítményével.

 

"Azt mondtam a menedzsernek, hogy ott fogok játszani, ahol neki, és a csapatnak szüksége van rám, akár a kapuban is!" - mondta 4-es számú játékosunk a Sky Sportsnak a lefújást követően.

 

"Ott játszom, ahol segíteni tudok a csapatnak, ma ez a balhátvéd poszt volt."

 

"Kicsit szabad szerepem volt, azt hiszem, láttátok, hogy játszottam egy kicsit a középpályán, szóval jó volt, jó volt."

 

Sofyan ideálisnak nevezte bemutatkozását az Old Traffordon.

 

"Azt hiszem, ez egy tökéletes este volt" - mondta.

 

"Nagyon jól játszottunk, és ami a legfontosabb, 3-0-ra nyertünk. Egy órát játszottam, úgyhogy szerintem tökéletes volt. Gyermekkorom óta erre a pillanatra készültem" - tette hozzá.

 

"Egész pályafutásom és életem során nagyon keményen dolgoztam ezért, csodálatos volt itt játszani. Ma kedd van, és a stadion tele volt, ez fantasztikus."

 

Erik ten Hag csapata a múlt hétvégi, Burnley elleni 1-0-s győzelem után tegnap este ismét továbblépett, aminek a szurkolók örülhetnek.

 

 

"A Burnley ellen nagyon fontos győzelmet arattunk, és megfelelő karaktert mutattunk” - folytatta Sofyan.

 

"Ma is szerettünk volna örömet szerezni a szurkolóknak, és remélem, tudjuk is ezt folytatni.”

 

"Egyértelmű, hogy a United egy hatalmas klub, és győznünk kell. Nagy a nyomás, de ezt megnyertük - és a menedzser azt mondja, minden nap nyerni kell, mi is ezt akarjuk.”

 

"Minden nap nagyon keményen hajtunk, és remélhetőleg sokat nyerhetünk, és sokkal többet adhatunk még a szurkolóknak."

 

A legjobb teljesítmény azonban még hátravan Amrabatból, aki a MUTV-nek bevallotta, hogy még mindig nem teljesen fitt, miután nem sokkal leigazolása után kénytelen volt visszalépni a válogatott szerepléstől.

 

"Fitt vagyok, de még nem vagyok 100 százalékos" - ismerte el. "De azt hiszem, ez normális.”

 

"Nem volt tökéletes előszezonom az átigazolás és minden más miatt, de most nagyon keményen dolgozom, hogy elérjem a célomat, és úgy gondolom, hogy a mai meccs jó volt számomra. Egy következő lépés, és remélem, hogy így fogom folytatni, mindent megteszek azért, hogy minél hamarabb 100 százalékos legyek."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!