Hírek a középpályások állapotáról

Erik ten Hag három középpályása kapcsán is friss információkkal szolgált a Crystal Palace elleni győztes Ligakupa mérkőzést követően.


A címvédő az Old Traffordon magabiztos, 3-0-s sikerrel biztosította továbbjutását a sorozat 4. fordulójába, köszönhetően Alejandro Garnacho, Casemiro és Anthony Martial góljainak.

 

Mason Mount a szezon második tétmérkőzése, a Tottenham Hotspur elleni bajnoki óta először léphetett pályára és jó benyomást is tett, de a félidőben lecserélésre került.

 

Mindazonáltal Erik ten Hag igyekezett eloszlatni mindenfajta félelmet, hogy az angol válogatott játékos sérülése kiújult volna.

 

"Szerintem Mount két gólpasszt is jegyzett, mert az első gól előtti passza is felért egy assziszttal" - kezdte a holland menedzser a lefújást követően a MUTV-nek.

 

"Az szolgált a találat alapjául. Szerintem nagyon jól játszott, de erre számítani is lehetett Masontől."

 

Amikor a félidőben történt lecseréléséről kérdezték, Erik így felelt:

"Nem, de mi már ezt a meccs előtt eldöntöttük [hogy a félidőben lecserélik]."

 

 

Christian Eriksen és Scott McTominay nem voltak ott a meccsnapi keretben, amely így lehetőséget nyitott Dan Gore számára, hogy debütálhasson a felnőttek között 19. születésnapján.

 

Mérkőzés utáni hivatalos sajtótájékoztatóján Ten Hag felfedte, hogy Eriksen és McTominay játékára is betegség miatt nem számíthatott.

 

"Betegek, mindketten" - tette hozzá.


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!