Amrabat: Remélem, így tudjuk folytatni

Sofyan Amrabat reméli, hogy a Manchester United Chelsea elleni győzelme pozitív ugródeszkát jelenthet a további szereplésünkhöz.


Scott McTominay duplája segítette győzelemhez a Vörös Ördögöket Mauricio Pochettino csapata ellen, Erik ten Hag legénysége pedig a 90 perc alatt végig jól küzdött az Old Traffordon.

 

Sofyan a skót válogatott játékos partnere volt a középpályán a United diadala során, és döntő szerepet játszott, jól presszingelt. 14. fellépése volt ez, mióta nyáron kölcsönbe érkezett.

 

Sofyan elismerte, hogy egy kis időbe telt, amíg alkalmazkodott az angol futball követelményeihez, de úgy véli, hogy a Kékek ellen mutatott játékát követően már jó helyzetben van ahhoz, hogy továbblépjen.

 

"Boldog vagyok, mert megnyertük a meccset, de a legfontosabb, hogy csapatjátékos vagyok, és igyekszem segíteni a csapatot" - kezdte Sofyan a MUTV-nek nyilatkozva.

 

"Természetes, hogy a kezdésem egy kicsit nehéz volt, mert nem volt meg az előszezon. Nem szeretek kifogásokat keresni, de kiesett a teljes előszezon, ez szerintem mindig nehéz, minden játékosnak, aki sérülésből tér vissza."

 

"Normális esetben időre van szükséged, hogy alkalmazkodj, de nem volt idő, a csapatnak szüksége volt rám, így azonnal be kellett ugranom. Harcos vagyok, és ott fogok játszani, ahol a menedzsernek szüksége van rám."

 

 

A 27 éves játékos gyorsan dicsérte McTominay utóbbi időben szerzett góljait is, és ragaszkodott ahhoz, hogy talán Ten Hag a középpályánál előrébb is megfontolhatja a játszatását.

 

''Talán munkahelyet kell váltania, és csatárként kell játszania'' - viccelődött a marokkói játékos. "Nekünk nyilvánvalóan fantasztikus csatáraink vannak, mint Rasmus [Hojlund], Antony, [Anthony] Martial."

 

"Egyértelmű, hogy Scott nagyon fontos, hiszen két gólt szerzett. Mi mást mondhatnék még, fantasztikus volt!"

 

Szombaton ismét hazai pályán fogadjuk a Bournemouth-t. Sofyan elmondta, hogy az Old Trafford hívei hogyan veszik ki a részüket a sikerből azzal, hogy páratlan hangulatot teremtenek.

''Ez fantasztikus volt" - tette hozzá. "Csodálatos szurkolóink vannak, ők a legjobbak."

"Az első perctől az utolsó másodpercig hajtanak minket, és segítenek nekünk abban, hogy úgy játsszunk, ahogyan szeretnénk, nagy intenzitással, komoly letámadással."

 

"Ez az út a Unitednél, és remélhetőleg így tudjuk folytatni."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!