Élt Wan-Bissaka opcionális szerződés hosszabbításával a United

Aktiválta a Manchester United azt az opcióját, amely értelmében Aaron Wan-Bissaka szerződése 2025 júniusáig meghosszabbodott.


A 26 éves jobb oldali védő szerződése a 2023/24-es idény végén járt volna le, ám a klub rendelkezett egy olyan opcióval, amellyel 12 hónappal meghosszabbíthatták ezt, ezzel pedig most éltek is.

 

Ez lehetőséget biztosít a klub számára, hogy áttekintse a jelenlegi helyzetet és a jövőben tárgyalásokba kezdjen Wan-Bissakaval egy potenciális új szerződést illetően.

 

Wan-Bissaka minden sorozatot figyelembe véve 15 alkalommal lépett pályára a Unitedben ebben a szezonban, miután egy térdín sérülés miatt több, mint egy hónapig harcképtelen volt.

 

Erik ten Hag debütáló idényének első fél évében csak limitált játéklehetőség jutott számára, de 2023. januárjától sikerült beverekednie magát a kezdőcsapatba és összesen 34 meccsen játszott, így tevékeny részese volt a Ligakupa győzelemnek és a Bajnokok Ligája kvalifikáció kivívásának is.

 

 

Wan-Bissaka 2019 nyarán, 50 millió fontért érkezett az Old Traffordra a Crystal Palace együttesétől.

 

Ő már a második olyan játékos, akivel kapcsolatban nemrég a klub élt az egy éves hosszabbítási opciójával, néhány nappal korábban ugyanis Victor Lindelöf esetében is ugyanúgy 2025 nyaráig meghosszabbították a játékos szerződését.

 

Anthony Martial, Tom Heaton, Jonny Evans és Hannibal Mejbri szerződése is lejár idén nyáron. A dolgok jelenlegi állása szerint a klubnál nem terveznek Martial hosszabbítási opciójának aktiválásával, így a 28 éves játékos ingyen távozhatna.

 

A Unitednek Mejbri esetében van még opciója újabb egy évvel meghosszabbítani szerződését, Evans és Heaton esetében azonban nincs.


The Athletic

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!