Friss hírek három Vörös Ördögről

Erik ten Hag pozitív információkkal szolgált három olyan Manchester United játékossal kapcsolatban, akik február hónapban első játékperceiket kaphatják 2024-ben.


Victor Lindelöf újra együtt edz a felnőtt csapat keretével, miután decemberben egy kisebb lágyék probléma okán műtéti beavatkozáson esett át.

 

A svéd válogatott csapatkapitánya utoljára még abban a hónapban, a Chelsea ellen 2-1-re megnyert bajnokin léphetett pályára. Mivel azóta Lisandro Martinez és Harry Maguire is felépültek, így igazán komoly harc várható a védelem tengelyében való helyekért.

 

Szintén biztató hírek láttak napvilágot Tyrell Malacia kapcsán, aki eddig az egész szezont kénytelen volt kihagyni.

 

A holland szélső bekk már fűves pályán végezhet edzéseket, csakúgy, mint Mason Mount, aki keményen dolgozik azért, hogy megfelelő erőnléti állapotban kerüljön és újra a pályán lehessen a november 11-i, Luton Town elleni bajnokit követően először.

 

 

"Nagyon bizakodó vagyok" - válaszolta Erik, amikor a klubmédia munkatársa Carringtonban arról kérdezte, hogy miként néz ki a játékoskeret a csütörtök esti, Wolves elleni bajnokira.

 

"Van néhány visszatérő játékosunk. Vasárnap már láthattuk, amint Licha Martinez, Luke Shaw és Casemiro is újra a pályán lehettek, amely nagyszerű."

 

"Emellett Victor Lindelöf is újra edz, már a csapattal együtt, míg a többiek, Tyrell Malacia és Mason Mount pedig már füves pályán készülnek."

 

"Még nem állnak bevetésre készen, de már nem kell rá sokat várni. A jó dolog az, hogy erős kerettel rendelkezünk, akikből most már válogathatok is. Ez nagyon nagy különbség lesz 2023 őszének mérkőzéseihez képest, amikor csak a felnőtt csapat keretének 11 vagy 12 tagja állt rendelkezésünkre. Minden alkalommal nagy kihívás elé állított, hogy 11 játékost a pályára tudjak küldeni, de most már összeállíthatom a megfelelőnek vélt csapatot."

 

Andre Onana már visszatért az Afrikai Nemzetek Kupájáról és őt hamarosan követni fogja Sofyan Amrabat is, miután Marokkó is elbúcsúzott már a sorozattól.


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!