Gill: Még van idõ átigazolásra

David Gill New Jerseyben ült le Stewart Gardnerrel, aki az MUTV számára készített interjút a United ugyvezetõ igazgatójával. Egy részlet a tíz perces beszélgetésbõl...


Mindig is tudtad, hogy ez a nyár ennyire élénk lesz?
Igen, tudtuk. Edwin az elõzõ idényben már tudomásunkra hozta, hogy az lesz számára az utolsó, így meg kellett tervezzük egy új kapus leigazolását. A többi érkezõ [Phil Jones és Ashley Young] esetében alkalom adódott és mi kényelmesen éltünk is vele. Így már három igazolást tettünk. Még egy játékost szeretnénk elhozni. Jelen pillanatban semmi nem történik, de amint haza utazunk, meglátjuk mi lesz. Még mindig lesz ott 31 nap az átigazolási idõszakból. De jelenleg ebben a tekintetben nem dolgozom semmit.

Egy esetleges átigazolás egészen a határidõig is elmehet?
Lehetséges. Egy adott pozícióra keresünk játékost és 2-3 kiszemelt van is, de semmi közeli nincs jelenleg. Fontos, hogy megértsék, Sir Alex világossá tette, hogy szükségünk van valakire, aki minõségileg javítana a csapaton. Nagyszerû csapatot kaptunk, amibe csak világklasszisként lehet bekerülni. Ha egy ilyen játékost nem tudunk megvenni, nem veszünk mást csak azért, hogy vásároljunk, ennek nincs értelme. De nem lehet tudni - sok átigazolás történik augusztusban. Nem dolgozok semmi ilyesmin, de ez gyorsan megváltozhat amint haza érünk.

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!