Modric lenyûgözte Scholest

Paul Scholes szerint a sokak által csábított középpályás, a Tottenham Hotspurben játszó Luka Modric ideális igazolás lenne a Manchester United számára.


A Manchester United ügyvezetõ-igazgatója, David Gill a napokban felfedte, hogy a United még egy új játékos szeretne szerzõdtetni a nyár folyamán, aki a pletykák szerint mindenképpen egy kreatív irányító középpályás lesz, miután Paul Scholes visszavonulásával megüresedett ez a poszt a klubnál.

 

Luka Modric, az Internazionale holland ásza, Wesley Sneijder, és az Arsenalos Samir Nasri állítólag a legesélyesebb arra, hogy a következõ szezontól az Old Traffordon játszon, azonban a 36 éves Scholes szerint a horvát középpályás lenne a legideálisabb választás.

 

"Akiket szóba hoztak azzal, hogy a Manchester Unitedbe igazolnak, mind képesek lennének a Unitedben játszani" - kezdte Scholes a Manchester Evening News-nak.

 

"Az a három játékos, akirõl a legtöbbször hallani ezen a téren, mind klasszisok. A három közül Modric az, aki ellen amikor játszottam, mindig lenyûgözött."

 

"Bármikor játszottunk a Tottenham ellen, õ mindig kiemelkedett társai közül."

 

"Azonban ilyen esetben nincsenek garanciák. Le lehet igazolni Sneijdert 35-40 millió fontért és lehet, hogy nem válik be. Amikor a Real Madridhoz igazolt, akkor se ment neki ott, úgyhogy ezt soha nem lehet tudni."

 

Annyi bizonyos, hogy Modric jövõje egyelõre bizonytalan a White Hart Lanen, miután a Spurs részérõl kiállnak amellett, hogy nem hajlandóak semekkora összegért megválni tõle, ezért visszautasították a londoni rivális Chelsea ajánlatát is.

 

 

Bár Scholes nagy elismerõje a 25 éves középpályás játékának, azt viszont kijelentette, hogy szerinte nem létszükséglet a United számár az õ pótlása, utalva arra, hogy az utóbbi években már nem volt olyan fontos pontja Sir Alex Ferguson együttesének.

 

"Nem hiszem, hogy olyan nagy dolog lenne engem pótolni, mert már az elmúlt 5-6 évben sem voltam az a fajta játékos, akirõl az emberek beszéltek" - tette hozzá.

 

"Nem szereztem annyi gólt, és nem voltam én a karmestere a csapatnak már jó ideje. Nem hiszem, hogy jelen pillanatban annyira égetõ lenne az én pótlásom."

 

"Már nem én mozgattam a szálakat, legalábbis az utolsó két szezonban már szinte egyáltalán nem, de szerintem már 31-32 éves korom óta sem. Nem szereztem már gólokat, és nem is nagyon készítettem elõ õket."

 

Scholes biztos azt illetõen, hogy a Vörös Ördögök a következõ szezonban is nagy eséllyel pályáznak az aranyérem megszerzésére, akár erõsítenek a középpályán, akár nem, hiszen Ferguson számára már jelenleg is rendelkezésre állnak a megfelelõ játékosok a sikerek eléréséhez.

 

"A klub jelenlegi játékosainak megvan rá a lehetõségük, hogy bizonyítsanak, és nagy eredményeket érjenek el."

 

"Nincsenek semmilyen aggodalmaim a klubnál lévõ játékosok kapcsán. Rengeteg tehetségünk akad a keretben. Ryan Giggs brilliáns teljesítményt nyújtott tavaly, de mellette ott van még Darren Fletcher, Tom Cleverley, Anderson, Michael Carrick és Ji-Sung Park is."

 

"Egyáltalán nincsenek kétségeim, hogy ugyanolyan jók, vagy még jobbak leszünk a középpályán."

 


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!