Manchester United 6-0 New York Cosmos

Érzelmekkel teli, szenzációs estével búcsúztatta a Manchester United egyik legnagyobb játékosát!


Paul Scholes góllal köszönte meg a szurkolóknak mindazt a szeretetet, melyet kapott tõlük, hiszen ezen az estén is megtelt az Old Trafford, hogy akik csak tehetik, tisztelegjenek a középpályás géniusz elõtt.

 

Scholesy egy, a védjegyévé váló bombával nyitotta meg a gólesõt Manchesterben, melyet Ashley Young elleni szabálytalanság miatt megítélt és Wayne Rooney által értékesített büntetõ követett az elsõ fél óra végén.

 

Látványos, remek elsõ félidõt követõen több csere után a második játékrészben hengereltek a Vörös Ördögök. A roppant fiatal United - a mérkõzés végén a legidõsebb mezõnyjátékosok 23 évesek voltak fent - végül Diouf duplájával és Anderson, Welbeck góljaival 6-0 arányban gyõzte le a több egykori kiválósággal - többek között Gary Neville, Robbie Keane, Patrick Vieira - felálló Cosmost.

 

 

Manchester United 6-0 New York Cosmos

Paul Scholes búcsúmérkõzés, Old Trafford

 

United: De Gea (Lindegaard 45) - Rafael(Evans 45), Evra (Fabio 45), Ferdinand (Smalling 45), Vidic (Jones 45) - Nani (Cleverley 62), Scholes (Pogba 74), Giggs (Anderson 45), Young (Diouf 62) - Berbatov (Welbeck 45), Rooney (Macheda 62).

 

Gólszerzõ: Scholes 9', Rooney 28' (11-es), Anderson 50', Welbeck 59', Diouf 69', 74'

 

 

 


fanatics

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!