Fergie Pogba mellett áll

Sir Alex rámutatott arra, támogatja Paul Pogbát az elsõ csapat felé, miután lenyûgözte õt az FA Youth Cup gyõztes küzéppályás.


A 18 éves francia Paul Scholest váltotta a New York Cosmos elleni találkozón és a menedzser gondolatai már az új szezonról szólnak. A menedzser nyugodt lehet az old traffordi fiatalok miatt így az átigazolási idõszak lezárása elõtt.

"Darren Fletcher visszatér" - kezdte Ferguson. "Michael Carrick mindig novmber/december környékén indul be. És van egy fiatal srácunk Pogba, aki nagy reményekkel kecsegtet. Nagyon pozitívan gondolkodunk róla azok után, hogy az ifi csapatban fejlõdött."

"Ha viszafogjuk Pogbát, mi történne? Elhagyná a klubot. Pár év múlva az õ szerzõdése is lejár, így meg kell adni neki a lehetõséget, hogyan is tud az elsõ csapatban játszani, hiszen képessége, fizikuma és atletikus alkata nagyszerû."

"Õ is egy lehetõség, amikor a játékosok névsorából választanom kell, de sokan nem tennék be õt. Hetek óta errõl beszélek, mégis azt látom, különbözõ dolgokat írnak, kiket fogok venni még. Megveszem ezt, megveszem azt, miközben semmit nem is mondtunk és én ezt az utat folytatom."

 


"Felejts el mindenkit, akit szeretnél! Boldog vagyok, hogy ilyen fiataljaink vannak" - Válaszolta akkor, amikor határozottan Wesley Sneijderrõl kérdezték.

A menedzser reálisan látja a helyzetet és Cleverley, Pogba, esetleg Morrison és Ryan Tunnicliffe - miután visszatér majd a Peterborough-tól - sem gyakorol majd nyomást a jelenlegi elsõ számú középpályásokra.

"Nem az a célom, hogy bárkire is nyomást gyakoroljak" - folytatta a menedzser. "A célom, hogy a lehetõ legjobb Unitedet hozzam össze. De ahogyan mindig is, úgy most is a hangsúly a fiatal játékosokon van."

"Ez történt Ryan Giggsszel vagy épp Lee Sharpe-pal, akik nagyon jók voltak akkoriban és nagy ígéretnek számítottk. Mi történt? Ryan Giggs még mindig itt van és Ryan Giggs játszani is fog még."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!