Ferguson együttérez Redknappel

A Manchester United menedzsere, Sir Alex Ferguson együttérez kollégájával, Harry Redknappel a Luka Modric-ügy miatt.


Még maga Harry Redknapp sem tudja, hogy mi lesz Luka Modric sorsa, miután a Chelsea heves próbálkozásokat folytat egész nyáron azért, hogy a Tottenham Hotspur elnöke, Daniel Levy engedje távozni a White Hart Lanerõl a horvát játékmestert.

 

Levy folyamatosan azt hangoztatta a nyár folyamán, hogy Modric nem eladó, és szavát eddig betartván kétszer is visszautasította a városi rivális ajánlatát.

 

Azonban az a tény, hogy Modric nem lépett pályára a Spurs csütörtöki, Hearts elleni Európa-liga play-off mérkõzésén, combsérülésre hivatkozva, csak olajat öntött a tûzre azokkal a találgatásokkal kapcsolatban, miszerint még az átigazolási idõszak vége elõtt csapatot válthat városon belül, miután így szerepelhet még az idei kupasorozatokban.

 

Miután a Sarkantyúsok hétfõn az Old Traffordra látogatnak, és állítólag Modric is játszani fog Manchesterben, ezért Sir Alex Ferguson is megszólalt az ügyben.

 

 

"A Tottenham kijelentette, hogy nem fogják eladni, legalábbis Daniel Levy ezt mondta" - kezdte a skót menedzser.

 

"De aztán az embernek van egy olyan érzése, hogy ha megfelelõ ajánlattal állnak elõ, akkor eladják, Harrynek pedig nagyon nehéz kitalálnia, hogy mit gondol Levy."

 

"Tudom, hogy Harry szerzõdtetetni szeretne néhány játékost, ebben nem kételkedem, és amit az elmúlt években elért, az fantasztikus."

 

"Úgyhogy nagyon nehéz lehet Harrynek úgy végigélni ezt a nyarat, hogy nem lehet biztos benne, mit hoznak az elõtte álló napok."

 

"Még az is megtörténhet, hogy két-három játékos érkezik a csapathoz, szerintem õ is ebben reménykedik."

 

"Hallottam, amikor a rádióban azt nyilatkozta, hogy akár négy játékost is szerzõdtethetne azért a pénzért, amit kaphatnak. Szerintem most ez jár a fejében."

 

"Ez lefordítva azt jelentheti, hogy nagyobb keretben gondolkodik, amellyel minden fronton harcban lehetnek. Úgyhogy szeretne javítani a lehetõségein."

 

Ferguson számára rengeteg fiatal tehetség áll rendelkezésre saját háza táján, amelybõl hétfõn a Spurs ellen az utóbbi idõk egyik legfiatalabb átlagéletkorú kezdõcsapata lehet.

 

"Mindig is tisztában voltunk vele, hogy vannak olyan játékosaink, akik karrierük vége felé járnak. Ez már évek óta porondon van nálunk" - tette hozzá.

 

"Tudtuk, hogy egyszer meg fog történni, bár nem akartuk, de ez az egyetlen dolog, amit ilyenkor tehetsz. Egyszer mindenkit elér a kor átka."

 

"Úgyhogy pótolnunk kellett a távozó játékosainkat, és még mindig vannak 30 év körüli játékosaink, akik rengeteg tapasztalattal rendelkeznek."

 

"Egyszer elérkezik az a pont, amikor a fiatal játékosaink már elég tapasztalatot gyüjtöttek ahhoz, hogy folyamatosan állják az elõttük álló kihívásokat a következõ évek során."

 

"Jelen pillanatban egy nagyon fiatal csapatunk van, de tele vannak energiával, emellett remek képességekkel vannak megáldva. Nagyon élvezem nézni õket."


 


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!