Pogba pályára léphet a Leeds ellen

Sir Alex Ferguson bedobná Paul Pogbát az Elland Road oroszlán barlangjába, amikor a United régi ellenfelével, a Leeds csapatával találkozik a Carling Cup harmadik fordulójában.


A Vörös Ördögök számára még mindig kellemetlen a 2010 januári, hazai pályán a yoorkshire-iektõl elszenvedett FA kupa vereség, amiért vissza kívánnak vágni egy olyan csapattal, melyben a fiatalság és a tapasztalat keveredik össze.

A tartalékok múlt csütörtöki, Rochdale elleni 2-1-es gyõzelem során a francia középpályás kisebb rúgást kapott, de ott van a ligakupa keretben és készülhet felnõtt csapatos bemutatkozására.

"Van egy kisebb sérülése" - mondta Sir Alex a hétvége során a United új, maláj chips szponzorának, a Mister Potatonak a bemutatására szervezett sajtótájékoztatón. "Nem túl rossz, szóval bár vasárnap nem volt bevethetõ, kedden már képesnek kell lennie arra, hogy pályára lépjen, amit így is tervezek."

 


A menedzser azt is elmondta, nem tervezi kölcsön adni a középpályást ebben a szezonban annak ellenére sem, hogy a közelmúltban a Burnley érdeklõdött iránta. A tinédzser talán a következõ szezonban érhet el erre a szintre, de jelenleg az Old Traffordon marad és folytatja a fejlõdést.

"Elég nehéz egy Franciaországból érkezett 18 éves fiút kölcsön adni. Inkább magunknál tartjuk addig, amíg úgy nem találjuk, megérett arra, hogy kölcsönbe kerüljön. Talán jövõre lehet ez egy lehetõség, de idén számítok rá a Manchester Unitednél."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!