Brown már nagyon várja Unitedes visszatérését

A Sunderland védõje, Wes Brown elárulta, nagyon várja, hogy újra az Old Traffordon játszhasson, de leszögezte, hogy a Fekete Macskák gyõzelemhez segítésére fog koncentrálni.


A 32 éves védõ a nyáron tette át székhelyét a Stadium of Lightba, miután 15 sikeres évet töltött el a Vörös Ördögöknél.

 

Ezidõ alatt Brown öt bajnoki címet, két FA kupát, és két Bajnokok Ligája aranyat nyert csapattal, mielõtt júliusban több játéklehetõség reményében új csapatot keresett.

 

A védõ elárulta, már nagyon várja, hogy visszatérhessen nevelõklubjához, amelyhez még iskolásként csatlakozott, de elmondta, hogy amint a játékvezetõ sípjából felharsan a kezdõ sípszó, õ onnantól kezdve csak arra fog koncentrálni, hogy jelenlegi kenyéradóját segítse gyõzelemhez.

 

 

"Nagyon jó lesz, nagyon várom, hogy visszatérhessek az Old Trafforda" - kezdte a manchesteri születésû bekk a Sunderland hivatalos weboldalának.

 

"Természetesen korábban csak a Manchester Unitedben játszottam, ezért nagyon különleges lesz visszatérni. Nagyon élvezni fogom azt a napot, de amikor ott leszek, akkor arra fogok törekedni, hogy a Sunderland játékosaként gyõzzek, és remélhetõleg ez sikerülni is fog."

 

"Remek lesz néhány emberrel majd találkozni a mérkõzés elõtt, és után, akikkel már régóta nem találkoztam, de a 90 perc alatt teljes mértékig a gyõzelemre fogok koncentrálni, és nagyon remélem, hogy gyõzni fogunk a Sunderlanddel."

 

"Abban a tudatban kell hozzáállnunk a mérkõzéshez, hogy csak ha maximumot nyújtunk, akkor hozhatunk ki valamit a meccsbõl."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!