Fergie örömmel fogja üdvözölni a duót

Sir Alex Ferguson szombaton az Old Traffordon ezúttal ellenfélként üdvözölheti két régi harcosát, Wes Brown-t és John O'Shea-t, amikor a Sunderland játékosaiként térnek vissza régi sikereik helyszínére.


Wes Brown és John O'Shea ketten összesen több, mint 700 mérkõzésen húzhatták magukra a Vörös Ördögök mezét, most pedig ellenfélként térnek vissza csapatukkal az Old Traffordra, amikor a bajnoki címvédõ a Sunderlandet látja vendégül szombat délután.

 

Azonban míg Brown pályafutása során elõször tényleg régi társaival nézhet farkasszemet a pályán, addig John O'Shea nem lehet több csak, mint nézõ, miután egy sérülés okán már egy ideje nincs bevethetõ állapotban.

 

Ferguson elárulta, hogy nagyon nagy örömmel fogja üdvözölni a Unitednél régimotorosnak számító két játékost, akik ketten-ketten öt-öt bajnoki címet gyüjtöttek be a Manchester United játékosaiként.

 

"Az évek során sok-sok siker elérésében tevékeny szerepet vállaltak" - kezdte.

 

"Õk fantasztikusan profi játékosok. Mindkettejüket nagyon szeretem hozzáállásuk és a klubhoz kötõdõ lojalitásuk miatt."

 

 

Ez a kapcsolódás azonban nem az egyetlen a manchesteriek és a Fekete Macskák között.

 

Kieran Richardson és Phil Bardsley is a United akadémiáján nõtt fel, míg Steve Bruce személyében Sir Alex Ferguson egykori játékosával kerül szembe a kispadoknál, amellyel már a harmadik United-kötõdésû edzõ a Wear-partiak kispadján, Roy Keane és Ricky Sbragia után.

 

"Nagyon érdekes kötõdés alakult ki köztünk és a Sunderland között az évek során" - tette hozzá a skót menedzser.

 

"Steve mostanság egy picit nagyobb nyomás alatt van, de manapság csak két mérkõzést kell elveszítenie a csapatodnak, és máris nyomás alatt érezheted magad."

 

"De neki ehhez megvan a megfelelõ vérmérséklete. Egy-két sérülét játékosa miatt alkalmazkodnia kell a kialakult helyzethez, de túl lesznek rajta. Rendben lesz."

 

 


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!