Rodgers már várja a Sir Alex elleni csatát

Brendan Rodgers, a Swansea City menedzsere rendkívüli módon örül annak, hogy lehetõsége nyílik arra, hogy összemérje erejét Sir Alex Fergusonnal, amikor csapatával hétvégén a Manchester Unitedet fogadják.


Egy igazi Dávid és Góliát harcnak lehetünk szemtanúi, amikor a Premier League hétvégi fordulójában a totális újonc Swansea City a 19 bajnok, és egyben címvédõ Manchester Unitedet látja vendégül a Liberty Stadiumban.

 

Bár a két klub közötti különbség tisztán és egyértelmûen látszik, Rodgers kijelentette, játékosai úgy érzik, hogy elõttük áll a nagy lehetõség.

 

 

"A klub és a város éveket várt arra, hogy ilyen egy ilyen nagyszerû csapatot, nagyszerû klubot és egy menedzser géniuszt láthasson vendégül" - kezdte walesiek menedzsere a Mail on Sundaynek.

 

"Fantasztikus lehetõség ez számunkra, engem pedig hihetetlen izgalomba hoz."

 

"A gyõzelemért fogunk harcolni, függetlenül attól, hogy mindezt milyen stílusban érjük el. Megértettük, hogy fényévekre vagyunk egyes csapatoktól pénzügyi lehetõségek, a klub mérete, és az erõforrásaink terén. De azért vagyunk itt, hogy felvegyük a versenyt."

 

 


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!