Ötéves City-drukkert csábított el a United

A hatalmas tehetségnek tartott Charlie Jacksont szülei azzal vigasztalják: ha elég ügyes lesz, akkor játszhat majd a Cityben.


Nem lehet elég korán kezdeni a tehetségek levadászását, és nem lehet egy klub kicsit sem finnyás, ha a látókörébe kerül egy reményteljes fiatal. Charlie Jackson mindössze hároméves volt, amikor kiszúrták a Manchester United megfigyelõi, most, azaz két évvel késõbb pedig meghívták, hogy készüljön a klub fiataljaival (kilenc éves kora elõtt nem kaphatnak igazolást a gyerekek).

Az egyetlen komoly gond az, hogy Charlie óriási nagy Manchester City-rajongó – írja az Eurosport.com. Azonban az élelmes szülõk erre is találtak megoldást.

„Joe Hart és Mario Balotelli a két legnagyobb kedvence. Teljesen össze volt törve, amikor megtudta, hová kellene edzésre járnia" – ecsetelte a részleteket Charlie apukája, Andy Jackson. – De aztán mondtuk neki, hogy ne aggódjon, járjon csak edzésre szépen, és, ha elég ügyes lesz, akkor egy napon játszhat majd a Cityben."

 



 

Úgy tûnik, ez hatott, mert Charlie szeptember óta minden szerdán a United 6-7 évesekbõl álló csapatával készül, és mindenkit lenyûgöz tehetségével.

„Az emberek nem hiszik el, hogy Charlie még csak ötéves. Ösztönösen cselez, a labda szinte ragad a lábához. Nincs rajta nyomás, nem kényszerítjük semmire, de mi is annak örülnénk, ha egyszer majd játszhatna a City csapatában."

Annyit még hozzátennénk, hogy miután nem gondoljuk, hogy Charlie már évek óta az angol sajtót bújja (persze nem zárjuk ki), úgy véljük ösztönösen választott kedvencet: az Internazionalénál nevelkedõ és futballozó Mario Balotelli világ életében a városi rivális AC Milanért rajongott.

 


 

 


 


nso

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!