Szavazás: November hónap legjobbja

Ismét eltelt egy hónap, így most november legjobb játékosát keressük.


Az év tizenegyedik hónapjának legjobbja szavazásra négy játékost jelöltünk ki.

David de Gea ismét bekerült a jelöltek közé, hiszen két mérkõzést is kapott gól nélkül hozott le novemberben, ráadásul több remek védést is bemutatva nagyszerûen teljesített.

A védelembe visszatért Nemanja Vidic, ami meg is látszott a hátsó négyes teljesítményén. Elképesztõ stabilitást hozott a Unitednek, amikor pályára lépett a 11. hónapban, csupán egy gólt kapott a Manchester, azt is egy jogtalanul megítélt büntetõt követõen.

A kevés gól azonban nem csak a védelem érdeme, nagyban hozzájárul ehhez a csapat többi része is, kifejezetten a középpálya közepe. Michael Carrick ezen a poszton kimagasló teljesítményt nyújtott, több alkalommal a meccs emberének választottátok Ti is - több médiával egyetemben -, ráadásul végre támadásokhoz is többet tehet Michael, aki talán a hónap legkiegyensúlyozottabb játékosa volt a keretben.

Negyedik jelöltünk az a Javier Hernandez, aki két gólt szerzett novemberben. A Swansea ellen az õ gólja jelentette a három pontot, míg a Newcastle ellen az õ góljára válaszul jött a Szarkák büntetõje, így négy pontot hozott ebben a hónapban a csapat számára. Talán apró szépséghiba, hogy hat pont is könnyedén lehetett volna ebbõl, ha a Newcastle ellen jobban összpontosít rengeteg helyzetei során.

Szavazataitokat a fõoldalon tudjátok leadni mától egészen december 20-ig!
 


ManUtdFanatics.hu

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!