A Manchester United számít Pogbára

Sir Alex Ferguson reméli, Paul Pogba elfogadja a United ajánlatát és meghosszabbítja szerzõdését az Old Traffordon.


A menedzser továbbra is számít a fiatal tehetségre, mint potenciális játékosra a középpályán a szezon hátralévõ részében.
Pogba, a 18 éves francia tehetség tavaly részese volt a United Ifjúsági FA Kupa gyõzelmének és ragyogó teljesítménnyel debütált a Ligakupában a Leeds elleni mérkõzésen, szeptemberben.
 
Sir Alex állítása szerint megbeszélések folynak a francia futballista ügynökével és bízik benne, hogy minél hamarabb sikerül meghosszabbítaniuk Paul Pogba szerzõdését.
 
 
Az újságíró kérdésére, miszerint sikerül e maradásra bírnia a fiatal tehetséget, a menedzser a következõt válaszolta:
" Tárgyalások folynak a játékos ügynökével, és  remélem, hogy hamarosan sikerül megkötnünk Pogba új szerzõdését. Én nem tudok róla, hogy bármiféle akadálya is lenne a megállapodásnak.
Egyébként a szerzõdése még fél évig a csapathoz köti, így jelen pillanatban semmilyen veszély nem fenyeget bennünket a játékos távozását illetõen. De mi szeretnénk, ha minél hamarabb aláírna. És ha Pogba Manchester United játékos szeretne maradni, akkor tudja, hogy mit kell tennie."
 
Sir Alex továbbra bízik benne, hogy francia tinédzser marad és ragaszkodik hozzá, hogy Pogba számára a United a tökéletes csapat tehetsége kibontakozására és karrierje felépítésére.
 
"Remélem helyesen fog dönteni" - tette hozzá Sir Alex. "A Manchester United az a csapat, ahol minden fiatal tehetség a legtöbbet képes kihozni magából. Itt minden adott a játékosoknak egy sikeres karrier eléréséhez.  Emlékszem, errõl Matt Busby azt mondta egyszer: 'Ha  Manchester United játékos vagy, nem kell a pénzt és a sikert hajtanod. Elég, ha jól játszol és magától jönni fog mindkettõ" -idézte a tréner, a United egyik legnagyobb edzõ legendájának szavait.
 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!