Pogba célja a felnõtt csapat

Paul Pogbát mindössze egyetlen cél vezérli - hogy állandó bizonyítási lehetõséget kapjon a Manchester United felnõtt csapatában.


Az ígéretes középpályás már megízlelhette, milyen a felnõtt csapatbna játszani, amikor pályára léphetett a Ligakupában, és elárulta, hogy minden korábbinál eltökéltebb, hogy bizonyítson és lehetõséget csikarjon ki magának Sir Alex Fergusonnál. Miután a Liverpool elleni tartalék bajnokin aratott 4-0-s gyõzelem során ismét top formában játszott, ezért az ifjú titán nagy lehetõséget lát benne, hogy a 2012-es naptári évet egy szinttel feljebb lépve kezdje meg.

 

"Ez nagyon jó" - kezdte a francia utánpótlás válogatott a MUTV-nek.

 

"Sikerült a felnõtt csapat közelébe férkõznöm, és nagyon élvezem. Most az a feladatom, hogy tovább folytassam a megkezdett utat és minél több mérkõzést játszak."

 

"Nagyszerû érzés fogott el a Leeds United elleni bemutatkozásom alkalmával. Idegenben kellett pályára lépnem, ráadásul egy rangadón, és Ryan Giggs helyére állhattam be. Akkor azt gondoltam: 'Oké, ez most egy jó lehetõség, hogy bizonyítsak és megmutassam, hogy mire vagyok képes'. Végül sikerült megnyernünk azt a mérkõzést, és ez nagyon jó érzés volt."

 

"Azt mondtam magamban, 'Most csak kóstolgattam, de innentõl kezdve folyamatosan érezni akarom az ízét - minél többet és többet!' Játszani akarok, keményen dolgozni, és a tõlem telhetõ legjobbat hozni a felnõtt csapatban is."

 

 

Pogbát nagyban inspirálja, hogy azt az utat bejárva tegye le névjegyét az Old Traffordon, mint néhány híres honfitársa a klubnál - mint Eric Cantona, Fabien Barthez és Patrice Evra.

 

"Szerintem hatalmasat lehet fejlõdni a Unitednél" - tette hozzá.

 

"Franciaországból jöttem. Most pedig itt vagyok, és tudom mit kell tennem. Egészen egyszerûen csak szeretnék állandó tagságot kiharcolni a felnõtt csapatban és nagyszerû játékossá válni, semmi több. Szeretnék a tûz közelében lenni." 


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!