Simpson: Ne írják le a Unitedet

A Newcastle védõje, Danny Simpson szerint egykori klubja, a Manchester United képes lesz talpra állni, és megvédeni bajnoki címét a Premier Leagueben.


Simpson segítségével a Szarkák szerdán este 3-0-ra elpáholták hazai pályán a Manchester Unitedet, amelynek ezzel kissé távolabb kerültek bajnoki álmai.

 

Többek között a 25 éves védõ briliáns gólvonalról való mentése is kellett Wayne Rooney lövésénél ahhoz, hogy a címvédõ ne szépítsen 2-1-re, és amely végül Sir Alex Ferguson legénységének sorozatban második vereségét eredményezte.

 

Azonban az egykoron az Old Traffordon nevelkedõ bekk szerint badarság lenne leírni a Vörös Ördögöket, akik két hibájukkal ismét elõnyt adtak a listavezetõ Citynek.

 

 

"Pontokat vesztettek a City mögött állva, úgyhogy valószínûleg most nem túl rózsás a hangulat" - kezdte Simmo.

 

"Voltak formahanyatlásaik, de biztos vagyok benne, hogy a két egymást követõ vereség után még nagyobb erõvel készülnek a hétvégén a City ellen, hogy valamit visszavegyenek tõlük."

 

"Sir Alex már nem egyszer volt hasonló szituációban korábban, és biztos vagyok benne, hogy remekül fogja kezelni ezt a helyzetet is."

 

"Ha leírod a Manchester Unitedet, azzal csak azt szeretnéd sújkolni beléjük, hogy legyen is így, igaz?"

 

"Õk egy klasszis csapat. A City remekel, de nem írhatod le a Unitedet, és valószínûleg errõl majd tanúbizonyságot is tesznek."

 

Simpson felfedte, hogy a gólvonalról való mentése majdnem olyan jó érzés volt, mintha gólt szerzett volna a United ellen, ugyanis így szerdán parádésan ünnepelhette 25. születésnapját.

 

"Amikor az Old Traffordon játszottunk, és ott mentettem a gólvonalról, akkor azután azt mondtam, hogy olyan volt, mintha gólt szereztem volna - na most ez meg olyan, mintha mesterhármast!" 


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!