Tartalékok: United - Bolton, 2-1

Paul Pogba szerezte jól megérdemelten a gyõztes gólt, mellyel a csapat átvette a vezetést a Barclays Premier Reserve League északi csoportjában.


A házigazdák lerázták magukról Larnell Cole térdszallag sérülés miatti kidõlését, miután Pogba gyönyörû szabadrúgását Reece Brown váltotta gólra, az elsõ félidõ végénél.

 

A második félidõ elején aztán jött az egyenlítés, Tope Odebayi lõtte be a labdát védhetetlenül.

Ezek után folyamatosan nyomott a United, aminek gyümölcse 6 perccel a meccs vége elõtt érett be, Paul Pogba szerezte meg a harmadik fejesgólját idén.

 

Paul Pogba

 

A vörösök folyamatosan nyomás alatt tartották a vendégek kapusát, Jay Lyncht, akinek elõször Jessie Lingard elõl kellett tisztáznia Pogba remek kiugratása után, majd gyönyörûen védte Davide Petrucci lövését egy Will Keane-nel közösen felépített támadás után.

 

Miután Cole lesántikált, Frederic Veseli debütált a helyén. Késõbb Petrucci nem tudta gólra váltani Ritchie DeLaet beadását, majd Will Keane hagyott ki egy hatalmas lehetõséget, miután Lynch ütötte ki Pogba erõs lövését.

 

Ezek után Pogbával szemben szabálytalankodott durván Paul Robinson, kinek tettét a bíró sárgalappal "jutalmazta". Az ezért megítélt szabadrúgást Pogba végezte el zseniálisan, labdáját Brown értékesítette, megszerezve a vörös ördögök vezetõ gólját.

A félidõ végén Odebayi jutott lehetõséghez, de lövését több védõ blokkolta.

 

A szünet után a United továbbra is nyomás alatt tartotta a vendégeket, Will Keane lehetõségét védte ki Lynch, majd Petrucci reklamált büntetõt egy ütközésnél, mielõtt Keane újabb helyzetét védte a vendégek hálóõre, aki az egész meccs alatt hatalmas munkát végzett.

 

Ezek után Will lõtt messze a kapu mellé Petrucci passza után, amit pillanatokon belül büntettek is a vendégek: Veseli mentett gólhelyzetbõl Tom Eaves elõl, de õ sem volt elég ahhoz, hogy megakadályozza Odebayi lövését, mely védhetetlenül akadt be Sam Johnston kapujának hosszú oldalába.

Lynch újabb párbajt nyert Keane ellen, majd Lingard hagyott ki egy hatalmas helyzetet, amikor üresen lõhetett a bal oldalról, Petrucci klasszis passza után.

 

Robinson és Sean Davies kétségbeesett becsúszással tisztázott, folytatva Will Keane frusztráló estéjét, míg a túloldalon Eaves és Joshua Vela próbálkozott, szorgalmasan dolgozva a Wanderersért.

 

A salfordi születésû Lynch félelmetes formában volt, csoldálatosan védte Lingard próbálkozását, de hálás lehetett, amikor látta, hogy Petrucci csavarása mellé száll, majd szerencsésnek érezhette magát, miután Pogba hihetetlen erejû lökete a felsõ lécnek csapódott, majdnem kettétörve azt, felrázva ezzel a csapatot Keane és Petrucci próbálkozásai után.

 

Veseli debütálása idõ elõtt ért véget, amikor kénytelen volt lebicegni a pályáról, a Warren Joyce csapatát sújtó második sérülés következtében.

 

De végül jól ért véget az este, amikor a végig briliánsan futballozó Pogba váltotta gólra DeLaet beadását. A szerencsétlen kapus csak beljebb tudta ütni Pogba erõs fejesét.

 

A végén még a Boltoni Odebayi villant egy jó beadással, majd egy veszélyes kapura lövéssel, de végül nem esett több gól, így a három perces hosszabbítás után a United átvette a vezetést a tabellán, jobb gólkülönbséggel megelõzve az azonos pontszámmal, de kettõvel több lejátszott mérkõzéssel rendelkezõ Sundarlendet.

A United kezdõcsapata: Johnstone; Vermijl, M.Keane, Fryers, De Laet; Cole (Veseli 15 (Thorpe 78)), Brown, Pogba, Petrucci, Lingard; W.Keane. 

Fel nem használt cserék: Coll, Fornasier, Massacci.



ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!