Pogba debütálhat az Ajax ellen

Paul Pogba pályára léphet az Old Traffordon, az Ajax elleni találkozón.


A 18 éves francia tehetség szerzõdéshosszabbítása akadozott a United csapatában. Pogba kijelentette, hogy szeretne az Old Traffordon maradni, de egyelõre nem látja, hogy mikor fog lehetõséget kapni az áttörésre az elsõ csapatba.

 
A United keretébõl hasonló indokokkal már távozott Ravel Morrison, bár õt a menedzser sem próbálta maradásra bírni a játékos kezelhetetlen magatartása miatt.
 
Pogbaért élénk érdeklõdést mutat a Juventus és a Chelsea, de a legújabb hírek szerint a Milan is, igen magas kereseti lehetõséggel kecsegtetve a fiatal francia csillagot.
 
 
Pogbával már Rio Ferdinand is beszélt arról, hogy a Unitednél fényes jövõ és karrier lehetõség áll elõtte. A Manchester United nem lesz hajlandó könnyen lemondani a játékosról.
 
Pogba valószínû meg is fogja kapni a lehetõséget az Ajax elleni mérkõzésen való szereplésre Sir Alex Fergusontól. Mivel az United egy 2-0-ás, kényelmes gyõzelemmel távozhatott Amszterdamból, így meg van rá az esély, hogy az elsõ csapat játékosai közül néhányan kihagyják az old traffordi találkozót. Ez viszont azt jelenti, hogy Pogba lehetõséget kaphat csütörtökön a debütálásra az Európa-ligában.


http://menmedia.co.uk

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!