Fox várja a United elleni visszatérést

A Norwich City ásza, David Fox már nagyon várja annak a lehetõségét, hogy újra a Manchester United ellen játszhasson, a két csapat vasárnapi bajnokiján.


A 28 éves játékos a Premier League jelenlegi bajnoki címvédõjénél kezdte meg profi karrierét, ahol öt és fél évet töltött el, mielõtt elhagyta a csapatot a Blackpoolért.

 

Fox végül a Norwich Citynél kötött ki egy Colchester Unitednél eltöltött rövid idõszak után, és most nagyon várja, hogy egykori csapata ellen léphessen pályára.

 

"Szerintem egy Manchester United elleni hazai meccs egy olyan párosítás, amelyet mindenki nagyon vár" - kezdte Fox.

 

"Személy szerint erre már nagyon régen vártam, most pedig eljött ennek is az ideje, de biztos vagyok benne, hogy mások se éreztek másként."

 

"Tíz évvel ezelõtt az akadémiai csapatban szerepeltem náluk, és felnéztem olyan játékosokra, mint Paul Scholes és Ryan Giggs, csakúgy, mint Tom [Cleverley] és Danny [Welbeck], akik pedig most néznek fel rájuk."

 

"Hihetetlen, hogy õk még mindig ott játszanak, és még mindig ilyen erõsek."

 

"Az én idõmben ott volt Giggs, Scholes, Gary Neville és Roy Keane - a legjobb emberektõl tanulhattam."

 

"Mindenki láthatja miként teljesítenek, hogyan állnak az edzésekhez minden nap, ez a tapasztalat pedig nagyon felnyitotta a szememet 16-17 évesen."

 

 

Fox elárulta, megpróbálja majd elcserélni mezét Scholesszal a mérkõzést követõen, bár Giggs meze sokkal vonzóbb lehetõség lenne, miután a Walesi Varázsló vasárnap 900. mérkõzésén léphet pályára.

 

"Ez egy szédítõ rekord" - tette hozzá.

 

"900 mérkõzést játszani egy klub színeiben hihetetlen eredmény, de az, hogy mindezt a Manchester United mezében érte el, egy olyan dolog, amelyet valószínûleg soha nem fogunk többet látni. Harcban lenni és trófeákat nyerni szinten minden sorozatban 20 éven keresztül, ez minden képzeletet felülmúl. Ez a megtestesülése annak, hogy mennyire profi, és mennyire imádja a futballt."

 

Fox arra is szakított idõt, hogy dicsérje egykori menedzserét, Sir Alex Fergusont is, aki megengedte számára, hogy 2006. januárjában ingyen a Blackpoolhoz igazoljon.

 

"Hat hónap volt hátra a szerzõdésembõl, úgyhogy bementem az irodájába, hogy beszéljek vele, ahol azt mondtam, 'Szerintem eljött az ideje, hogy távozzak'," - tette hozzá.

 

"Õ ezzel egyetértett, mert foglalkozott velem, és fantasztikus volt. Néhány héttel késõbb postán kaptam egy levelet tõle, amelyben megköszönte a klubnál tapasztalható hozzáállásomat, és minden jót kívánt a karrierem további részére. Ez a levél még mindig megvan nekem, és nagyon büszke vagyok rá, hogy idõt szánt arra, hogy megköszönje az erõfeszítéseimet, és sok szerencsét kívánjon."
 


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!