Hodgson egy jó eredménnyel bizonyítana

Roy Hodgson, a West Bromwich Albion menedzsere szerint csapata esetleges Manchester United elleni gyõzelme a Chelsea elleni siker után az Albion Premier Leaguere való érettségének eljövetelét jelentené.


A Zsákosok történelmük során elsõ pontjaikat szerezték a Chelseatõl a múlt szombati 1-0-s gyõzelem alkalmával, amellyel már három mérkõzésesre nyújtották gyõzelmi sorozatukat.

 

Ezzel az eredménnyel a birminghami alakulat jelenleg a 10. helyen áll a Premier League tabelláján, most pedig már minden figyelmüket az Old Trafford felé fordítják, ahol úgy várhatják a bajnoki címvédõ elleni összecsapást, hogy õk az idegenben legtöbb gólt szerzõ, top négyesen kívül lévõ csapat.

 

"Nagyon jó morállal készülünk erre a mérkõzésre" - kezdte Hodgson.

 

"Mindannyian tisztában vagyunk vele, hogy milyen nehéz is sorozatban három gyõzelmet begyüjteni a Premier Leagueben. Ha ilyen helyzetbe kerülsz, azt tényleg ki kell élvezned és örülnöd kell neki - de ezzel egyidõben biztosnak kell lenned abban is, hogy ez nem vezet túlzott elbizakodottsághoz."

 

"Az soha nem jó, ha úgy nyersz három mérkõzést sorozatban, hogy az utánuk következõ három alkalommal pedig veszítesz. Meg kell próbálnunk azt elérni, hogy továbbra is hasonló ütemben gyûjtögessük a pontokat. Ez nagyon nehéz kérés lesz a csapatomtól az Old Traffordon, mint ahogy minden csapat számára az."

 

"De legaláb egy kis 'széllel a vitorlánkban' látogathatunk hozzájuk. Ha egy remek eredményt egy jó csapattal egy újabb parádés teljesítménnyel tudnánk megfejelni egy másik topcsapat ellen, az azt jelentené, hogy megértünk az ilyesmi eredmények gyakoribb elérésére."

 

 

Az Albion menedzsere természetesen óvatosan kezeli azt a tényt, hogy a Vörös Ördögök csütörtök este 3-2 arányú vereséget szenvedtek az Athletic Bilbao elleni Európa-liga nyolcaddöntõ visszavágóján.

 

"Sir Alex mindig jól összerakott, és jól motivált csapattal áll ki" - tette hozzá.

 

"Emellett egy újabb összetevõje van a dolgoknak, ugyanis egy otthon elszenvedett vereséget követõen sorozatban másodszor már nem akarnak veszíteni. Erre fel kell készülnünk. Azonban azt nem hiszem, hogy nagyon nagy különbséget jelentene ez egy átlagos mérkõzéshez képest, ugyanis õk Anglia bajnokcsapata."

 

"Õk egy nagyon jó csapat, remek játékosokkal, egy hihetetlen menedzserrel, és egy parádésan mûködtetett futball klubbal."

 

"Szóval veszítsenek egy vagy két mérkõzést, legyenek, vagy ne legyenek sérültjeik, mindig tudnod kell, ha az Old Traffordra látogatsz, mindent meg kell tenned azért, hogy egy számodra jó eredményt érhess el."

 

"Szeretném, ha erre különösen odafigyelnénk."


wba.co.uk

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!