Scholes megállná helyét a válogatottban

Chris Smalling és Phil Jones is hiszi, hogy csapattársuk, Paul Scholes az angol válogatottban is nagyot alakíthatna a nyári kontinens viadalon.


Scholes a 2004-es Európa-bajnokságot követõen vonult vissza a nemzetközi futballtól, majd tavaly nyáron, akkor úgy gondolta végleg befejezi profi pályafutását.

Azonban a 37 éves középpályás januárban visszatért a Vörös Ördögökhöz és hatalmas szerepe van abban, hogy a United öt ponttal elõzi meg a Manchester Cityt.

A veterán játékos teljesítménye nagyon pozitív visszhangot generált és Phil Jones nem lenne meglepve, ha Scholes is meghívót kapna az EB-re készülõ nemzeti tizenegybe.

"Emlékszem, amikor a szezon kezdetén a tiszteletére rendezett mérkõzésen elõször játszottam vele, egyszerûen hihetetlen volt" - mondta Jones.

"Amikor edzéseken látod, ahogy és amilyen dolgokat csinál, egyszerûen vicc, mennyire könnyednek tûnik. Mindig pozícióban van, a labda pedig mágnesként tapad hozzá. Mindig a labda körül van, mindig olyan pozíciót vesz fel, hogy megjátszható legyen, mindig támogatja a játékot és sokoldalú játéka nagyon jó."

"Nem lepne meg, ha az EB-re is mehetne. És nem látom, a kora miért lenne probléma. Bár manapság azt mondják, gyorsnak kell lenned, de ha elég okos vagy és remekül olvasod a játékot, mindig lépésekkel az ellenfeled elõtt járhatsz."

 


Jones védõtársa, Chris Smalling szerint bárki is lesz Fabio Capello helyettese, Scholest a 23-as keretbe nevezheti.

"Biztos vagyok abban, hogy ugyanolyan hatással lenne Angliára is, mint a Unitedre" - mondta Smalling.

"Scholes egyedülálló. Meccseken pillanatok alatt képes arra, hogy miután megkapta a labdát, a tökéletes helyre tegye. Megvan a képessége, hogy diktálja egy meccs tempóját."

"Biztos vagyok abban, hogy bármelyik angol szövetségi kapitány szeretné õt, és a nyári tornára akár meghívó is jöhet neki, hiszen nagyszerû formában van."



 


SkySports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!