McLeish lelkesedését élteti Fergie

A Manchester United menedzsere, Sir Alex Ferguson csak dicsérõ szavakkal tudja illetni kollégája, Alex McLeish hozzáállását, ahogy az Aston Villa kispadján ülve kezelte a klubjánál kialakuló kedvezõtlen helyzetet.


Múlt nyáron vette át az Aston Villa kispadját Alex McLeish, de már kinevezését is széleskörû szkepticizmus övezte a klub szurkolói részérõl.

 

Ez elsõ sorban a Birmingham City kispadján eltöltött idõszakával, illetve a Premier Leagueben nyújtott nem éppen veretes eredményeinek volt köszönhetõ, amely miatt sokan még tüntetni is hajlandóak voltak, csak hogy Randy Lerner ne nevezze ki a skót edzõt.

 

A válasz McLeish részérõl elmaradt, ugyanis a Villával nem tudott kiegyenlített teljesítményt nyújtani a 2011/2012-es szezon során, és a csapatot nem tudta a tabella elsõ felébe kormányozni.

 

De az Aberdeennél játékosként Sir Alex Ferguson kezei alatt is dolgozó menedzser ragaszkodik az általa lefektetett elvekhez, és nem hagyja hogy a birminghami szurkolók nyomása agyon nyomja.

 

Ezért pedig egykori menedzsere szerint McLeish minden dicséretet kiérdemel, és támogatja, hogy érjen el sikereket a Villa Parkban.

 

 

"Alexnek hihetetlen kemény elsõ éve van a klubnál, ugyanis amellett, hogy nem tudott új játékosokat venni, még néhány alapemberétõl is meg kellett válni" - kezdte Sir Alex egykori tanítványáról kettejük csapatának vasárnapi összecsapás elõtt.

 

"Nagyon nehézzé tud válni a helyzet, ha beütnek a sérülések, ráadásul neki olyan fontos játékosait kellett emiatt nélkülöznie, mint Richard Dunne vagy Darren Bent, akik góljai nagyon hiányozhatott nekik."

 

"Rengeteg kritikát kapott a Villa Park közönségétõl, de nagyon jól kezelte a rá nehezedõ nyomást."

 

"Õ egy nagyon jó képességekkel megáldott menedzser, és remélem minden jól fog alakulni a számára a jövõben."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!