Pogba és Ando idén már nem lép pályára

Sir Alex Ferguson pozitív hírekkel szolgált a csapat egészségi állapotáról az Everton elleni bajnoki elõtt, kivéve Paul Pogba esetét, aki valószínûleg már nem lesz bevethetõ a szezonban.


Az utóbbi idõben a francia sokszor leülhetett a kispadra, ám hétfõn boka sérülést szenvedett a Newcastle elleni tartalék bajnokin. Ashley Young kisebb rúgást kapott a lábára, de mindent megtesznek, hogy a vasárnapi összecsapáson bevethetõ állapotba kerüljön.

"Mindenki egészséges a múlt vasárnapi csapatból" - mondta Ferguson a mai sajtótájékoztatón. "Az Aston Villa elleni második félidõben Ashley Young kapott egy rúgást, de remélem, hogy rendben lesz. Az egyetlen új sérültünk Paul Pogba, aki a hétfõi tartalék meccsen szenvedett boka sérülést. Úgy hisszük, ki kell hagynia a szezon hátralévõ részét."

 


"Egyébként mindenki bevethetõ. Reméljük, ugyanolyan formát tudunk mutatni, mint múlt vasárnap az Aston Villa ellen. Soha nem könnyû az Everton ellen játszani. Reméljük azt az eredményt érjük el, amit szeretnénk."

Ahogy Pogba, úgy Anderson sem valószínû, hogy pályára lép ebben a szezonban.

"Nem hiszem, hogy újra játszani fog ebben a szezonban" - nyilatkozta a menedzser a brazilról. "Már csak négy mérkõzés van hátra, nehéz lesz neki."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!