Evans és Welbeck is kidõlt

Danny Welbeck és Jonny Evans is kihagyni kényszerül a Manchester United vasárnapi, Swansea City elleni bajnokiját az Old Traffordon.


Evans a hétfõi, manchesteri derbire való felkészülés során szedett össze sérülést, és bár állapota 'javult egy kicsit', Sir Alex Ferguson szokásos mérkõzés elõtti sajtótájékoztatóján riporterek kérdésére elmondta, hogy valószínûtlen, hogy a védõ egészséges legyen a walesiek elleni meccsre.

 

Emellett ifjú csatára, Welbeck szerepeltetésérõl is lemondhat, miután az Etihad Stadiumban egy csúnya Nigel de Jong becsúszás nyomán sérülést szenvedett. Welbeck mankón hagyta el a City stadionját, és bizonyos hírek szerint nem csak a Vörös Ördögök szezonjának hátralévõ részét kell kihagynia, hanem az angol válogatottal sem lehet ott az Európa-bajnokságon.

 

De Sir Alex felfedte, hogy reményei szerint a saját nevelésû támadó 'már a Sunderland ellen ott lehet', amikor a United az utolsó fordulóban a Stadium of Lightban lép fel.

 

Elõtte azonban az a Swansea City látogat Manchesterbe, amely már régóta biztos lehet abban, hogy a következõ szezonban is a Premier Leagueben futballoznak. Tulajdonképpen többszörösen túlszárnyalták elõzetesen kitûzött céljukat, hiszen a Championshipbõl való feljutásukat követõen nem hogy a bennmaradásért nem kellett harcolniuk, de türelmes, passzjátékkal fûszerezett futballjuk nyomán erõs középcsapattá avanzsáltak, és jelenleg a 12. helyen állnak.

 

 

"Nagy elismerésre adhat okot az, ahogy a Swansea ebben a szezonban játszik" - kezdte Sir Alex.

 

"Múlt héten elmentem megnézni õket. Õk futballozni akarnak. A menedzserük ragaszkodik az elveihez, és eddig fantasztikus szezont futnak."

 

"A hétfõ esti, City elleni vereség letaglózott minket. Most csak annyit tehetünk, hogy minden erõnkkel a vasárnapi meccs megnyerésére koncentrálunk."

 

"Addigra, mire elkezdõdik a meccsünk, már tudni fogjuk, mit kell tennünk. A City a Newcastlenél fog vendégeskedni, akik még nagy harcban vannak azért, hogy a legjobb négybe bekerülhessenek. Megvan rá az esélyük. Nagyon izgalmas végjátéka lesz a szezonnak."

 

"Nagy kihívás lesz a Citynek, hogy legyõzzék a Newcastlet, mert a Newcastle nagyon jól játszik. Kikaptak 4-0-ra a Wigantõl, de a tegnap esti Chelsea ellen aratott gyõzelmük felrázhatja õket. Jó formában vannak, éppen ezért nem lesz könnyû meccs a City ellen."

 

"Teljesen tisztában leszünk annak a meccsnek az alakulásával, mielõtt mi pályára lépünk. Ez elkerülhetetlen. De természetesen ennek ellenére nekünk is megfelelõen fel kell készülnünk a saját meccsünkre. Ez nem fogja megzavarni a felkészülésünket."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!