Cattermole készen áll a Unitedre

A Sunderland csapatkapitánya, Lee Cattermole kijelentette, hogy a Fekete Macskák mindent meg fognak tenni azért, hogy vasárnap legyõzzék a Manchester Unitedet.


Miután Martin O'Neill fiai jelenleg a 11. helyen tanyázva biztonságban érezhetik magukat a középmezõnyben, sokan gondolhatnák, hogy a Fekete Macskák könnyû skalp lesznek a bajnoki cím megszerzéséért még egy utolsó, elkeseredett próbálkozást tevõ Manchester United számára.

 

Azonban Cattermole kijelentette, hogy egyáltalán nem áll fenn ez a helyzet - ugyanis számukra egy esetleges gyõzelem 3 millió fonttal több pénznyereményt jelentene a Premier Leaguetõl.

 

A Sunderland számukra pozitív eredmény esetén a 10. helyen végezhet, amelyért 8.32 millió fontot kasszírozhatnának, de ha az eredmények számukra kedvezõtlenül alakulnak, akkor akár a 14. helyre is visszacsúszhatnak, amelyért csak 5.3 millió font folyna be a kasszájukba.

 

 

"Fontos pontokért fogunk játszani, mivel szeretnénk minél elõbb végezni a bajnokságban, éppen ezért nem fogjuk elkönnyelmüsködni ezt a meccset" - kezdte.

 

"Lehet, hogy ez egy nagy meccs lesz a Unitednek, de a gyõzelem számunkra is három pontot érhet, éppen ez teszi fontossá számunkra ezt az összecsapást."

 

Ha a United megakarja nyerni története 20. bajnoki címét ebben a szezonban, ahhoz arra van szükségük, hogy jobb eredményt érjenek el, mint a City hazai pályán a QPR ellen.

 

"Mind a Citynek, mind pedig a Unitednek számos dolog miatt van még miért játszania" - tette hozzá.

 

"Bármi megtörténhet. Nekünk az a dolgunk, hogy a saját feladatunkat ellássuk."

 

"Elképzelhetõ, hogy rajtunk kívül mindenki majd a Manchester Unitedet fogja figyelni, de mi csak magunkkal foglalkozunk."

 

"Csak azért, mert mi nem nyerhetjük meg a bajnokságot, attól még nem számít kevésbé számunkra ez a mérkõzés."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!