Giggs újra Beckhammel játszana

Ryan Giggs nagyon örülne, ha úja egyesíthetnék erõiket egykori Manchester Unitedes csapattársával, David Beckhammel, ha mindkettejüket beválogatják a 2012-es londoni nyári olimpiára készülõ Nagy-Britannia válogatottjának keretébe.


Giggs az egyetlen túlkoros United játékos, akinek Sir Alex Ferguson engedélyezte, hogy adott esetben részt vegyen az ötkarikás játékokon, miután a walesi szélsõ még soha egyetlen egy világ-, vagy Európa-bajnokságon sem szerepelhetett.

 

A 38 éves élõ legenda soha nem csinált titkot azon vágyából, hogy szeretne részt venni az Olimpián, és elmondása szerint annak lehetõsége, hogy újra együtt játszhatna régi csapattársával, David Beckhammel, csak még vonzóbbá teszi számára ezt a lehetõséget.

 

Örömmel visszaforgatná az idõ kerekét, amikor még együtt játszottak a Vörös Ördögök középpályáján a most 37 éves, jelenleg az LA Galaxyben játszó Beckhammel, amely az elsõ alkalom lehetne azóta, hogy az angol középpályás 2003 nyarán elhagyta az Old Traffordot a Real Madrid kedvéért.

 

"Nem hiszem, hogy olyan lenne, mint 20 évvel ezelõtt, amikor mindketten fel-alá rohangáltunk a széleken! Talán a felfutás még menne ugyanolyan iramban, de visszafelé már nehezen" - kezdte Giggs.

 

"Becks egyértelmûen a barátom, aki még mindig egy remek játékos, úgyhogy nagyszerû lenne újra együtt játszani. Természetesen játékoskarrieremet együtt kezdtem Becksszel még az akadémiai csapatban. Az, hogy 20 évvel késõbb ugyanezt megismételhetnénk, nagyszerû lenne. Most azonban kivárunk, és majd meglátjuk hogy lesz."

 

 

Nagy-Britannia edzõje, Stuart Pearce három túlkoros, azaz 23 éven felüli játékost nevezhet 23 fõs keretébe.

 

Giggs természetesen már bejelentkezett az egyik üres helyre, és reményei szerint sikerül a keretszûkítést követõen bekerülnie a keretbe, miután Wales válogatottjával egy rangos nemzetközi tornán se vehetett részt.

 

"Mindent hajlandó vagyok megtenni azért, hogy ott lehessek az Olimpián. Hogy bekerülök-e, az még a jövõ zenéje, majd kiderül" - tette hozzá.

 

"Természetesen mindenki izgatott amiatt, hogy Londonban rendezik az Olimpiát, és a versenyek Nagy-Britannia különbözõ részeibe is ellátogatnak, úgyhogy igen, még ki kell várni, hogy mi lesz a sorsom."

 

"Beszéltem Stuart Pearceszel, de szerintem a játékosok nagyrésze is hasonlóan tett. Szeretnék bekerülni, és remélem ez így is lesz."

 

"Egy nagy tornán se játszhattam pályafutásom során, úgyhogy nagyszerû lenne, ha végre megtapasztalhatnám, hogy milyen egy ilyen esemény atmoszférája, mert még soha nem volt ilyenben részem. Az emberek különbözõ véleményen vannak az Olimpiáról, és a brit csapatról. Nekem az a véleményem, hogy személy szerint szeretnék részese lenni, és szeretném megtapasztalni, milyen egy ilyen torna hangulata. Ha megtörténik, akkor megtörténik, ha nem, akkor nem."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!