Scholes hozzájárult a sikerhez

Warren Joyce szerint Paul Scholes részvétele tavaly a tartalék csapat edzésein hozzájárult az ifjú Vörös Ördögök sikeréhez.


Scholes lelkesen látott munkához a tartalék csapat edzésein, miután a 2010/11-es szezon végén visszavonult a Vörös Ördögök csapatából.
 
Meglepetésszerû visszatérésével a City elleni FA-kupa találkozó alkalmával a veterán középpályás a szezon hátralévõ részében kulcsszerepet játszott abban, hogy a United a fináléra pontazonossággal az élen álljon. Sir Alex Ferguson pedig bejelentette a szezon lezárultával, hogy továbbra is számít nagyszerû játékosára és a klub még egy évig kész meghosszabbítani Scholes szerzõdését.
 
 
"Jó hatással volt a srácokra Scholes" - árulta el  Joyce a ManUtd.com-nak adott interjújában.
 
"Példaként tekintenek rá és maximálisan elfogadták az utasításait. Azt akarta, hogy a legjobb teljesítményt érjék el a játékosok, hogy büszkék lehessünk rájuk, és ezért folyamatosan emelte az edzéseken a lécet."
 
"Úgy gondolom, ugyan azt várta el a srácoktól, amit õ tett 18 évesen. Eric Harrison az ifjúsági csapat élén nagy hatással volt Scholes-ra, és hasonlóképpen a maximumot várta el tõlük folyamatosan."
 
Joyce szerint Scholes és Giggs tökéletes példaképei többek között a fiatal tehetséges triónak Larnell Colenak, Jesse Lingardnak és Michael Keane-nek. Mind a három játékosnak szerencséje volt, hogy Carringtonban tanulhatott a United nagyjaitól. 
 
 
"Amit Giggs és Paul Scholes tettek az elmúlt években a klubért, az valami egészen csodálatos. Mégis rendkívül szerény egyéniségei a Unitednek és két lábbal járnak a földön. Azt hiszem többek között e téren is hatalmas példaképei lehetnek a most felnövekvõ nemzedéknek."
 

"Nem tudhatom, hogy közöttük vannak-e már a jövõ olyan nagyjai, mint amilyenek õk, de azt tudom, hogy alázatos és becsületes legények, akik nem sztárok, hanem jó futballisták akarnak lenni, és ezért meg is tesznek mindent." 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!