Scholes türelmetlenül várja az új szezont

Az élõ televíziós közvetítések miatt a Vörös Ördögök augusztus 20-án, hétfõn kezdik el a 2012/13 as szezont az Everton elleni küzdelemmel.


Scholesy már türelmetlenül várja, hogy induljon a bajnokság, de a tapasztalt középpályás jól tudja, a felkészülés döntõ fontosságú a csapat számára. Bár jobban szerették volna szombati mérkõzéssel nyitni a szezont, de a United majd csak hétfõn léphet pályára.

 
"Történt így már máskor is" - mondta Scholes a MUTV-nek.
 
"Az Everton ellen idegenben nagy játék lesz és a TV élõben akarja közvetíteni, ami természetes. Ezért kell hétfõn játszanunk. Ez egy kicsit zavaró, mert szeretnénk minél hamarabb kezdeni a versenyt, már mindannyian nagyon várjuk az elsõ találkozót. Jobb lett volna szombaton pályára lépni, de meg kell várnunk a hétfõ estét, ami remélhetõleg United gyõzelemmel zárul majd."
 
Bár Scholes, ha úgy tetszik nulla felkészülés után tért vissza tavaly, mégis határozott véleménye, hogy a DHL túra hasznos lesz a 2012/13-as szezon elõtt.
 
"Még az elején vagyunk a felkészülésnek, de mindannyian tudjuk, hogy ez a legnehezebb idõszak. Még alig vettünk fel pár edzést és máris indul a túra. Folyamatosan utazunk egyik helyszínrõl a másikra, ami önmagában is fárasztó, de erre feltétlen szükség van az új szezon elõtt."
 
"Az elején nehéz újra felvenni a tempót, de két-három hét után már érezni fogjuk a hasznát. A futball nagyon élvezetes játék és két hónap elteltével nagyon tud hiányozni. Viszont keményen meg kell azért dolgozni, hogy újra visszanyerjük a formánkat."
 
 
Scholes nyugdíjba vonulása miatt a tavalyi felkészülést kihagyta, így ez egy különleges visszatérés volt a számára.
 
"Tavaly nyáron Portugáliában nyaraltam a családommal és rendkívül jólesett hosszú idõ után elõször a felhõtlen pihenés, de egy idõ után nagyon elkezdett hiányozni a futball. Most is ugyan ezt érzem, alig várom, hogy újra játszhassak és remélem egy sikeres szezont tudhatok majd magam mögött."
 
"Mint mondtam, a felkészülés egy nagyon nehéz része a szezonnak, fõleg a sok utazás miatt, de nagyszerû érzés újra a srácok közt lenni. Már nagyon hiányoznak a fiúk és a felkészülés legjobb része, hogy sokat lehetünk együtt."
 
"Persze edzésekkel is visszaszerezhetnénk az erõnlétünket, de a játéklehetõségekkel rázódunk igazán formába. Kemény mérkõzésekre számítok Dél-Afrikában és Kínában is, valamint a többi három játék során, de a végén mindannyian érezni fogjuk, hogy erõsebbek lettünk, és remek formában kezdjük meg újra a harcot a 20. bajnoki cím megszerzéséért. "


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!