Rooneyékhoz jön a gólya

A boldog apuka Wayne Rooney tegnap este közölte a nagy hírt a Twitteren rajongóival.


Coolen és Wayne az új családtag, Kai testvérének születését májusra várja. A jó hírt Coolen is boldogan kiírta Twitter oldalán.
 
"Néhányan már sejtették az ismerõseink közül... Én, Wayne és Kai is boldogan várjuk az új családtag érkezését. Már most nagyon izgatottak vagyunk és szerettük volna megosztani ezt veletek elsõként, mielõtt az újságokban megjelenik."
 
A Rooney házaspárnak már van egy fiúgyermeke Kai, akinek születése után egy interjúban Coleen elmondta, hogy õ nagy családra vágyik és szívesen életet adna akár három, vagy négy gyermeknek is. Majd hozzátette, boldogan lenne fõállású anya. 
 
 
Rooney, a Manchester United és az angol válogatott csatára korábban már beszélt arról, hogy apává válni a "legbüszkébb pillanat" az életben, és hatalmas lökést jelentett számára futball karrierjével kapcsolatban is. Az akkori jelentések szerint mikor Kait elõször a karjaiba vehette, a boldog apuka könnyeivel birkózott.
 
A pár 16 évesen a liverpooli Croxteth középiskolában ismerkedett meg. Az itt kezdõdõ romantikus szerelem után 2008-ban, 22 évesen kötöttek házasságot, majd 2009-ben született meg elsõ gyermekük.
 
Még Wayne a világ egyik vezetõ csatáraként keresi kenyerét, addig Coolen is jelentõsen hozzájárul a családi kasszához, mivel sikeres televíziós és ruhatervezõi karriert futott be az eltelt évek során.
 

Jó egészséget és sok boldogságot kívánunk a Rooney családnak! 


ManUtdFanatics.hu

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!