Nani célja a gyõzelem a Stoke ellen

Nani szerint Unitedes csapattársainak 'mentálisan erõsnek kell lenniük és a saját játékukat kell játszaniuk', ha leakarják gyõzni a Stoke City-t a Premier Leagueben.


Egy sûrû válogatott szünetet követõen, ahol Portugáliával nem volt könnyû dolguk, különösen Jonny Evans észak-ír válogatottja ellen, a Vörös Ördögök szélsõje reméli, hogy a hétvégi, Fazekasok elleni Old Traffordon rendezendõ bajnokin újra klubszinten is harcban állhat, és magabiztos azt illetõen, hogy csapattársai uralni fogják a mérkõzést Tony Pulis legénysége ellen.

 

"Mindig nehéz a Stoke ellen játszani, mert õk más fajta futballt játszanak, mint a többi csapat a Premier Leagueben. Nagyon fizikális a stílusuk, és nagyon erõs játékosaik vannak" - kezdte Nani a Manutd.com-nak és a MUTV-nek.

 

"Azért is nehéz ellenük, mert a mérkõzés nagy része a levegõben folyik. Erõsnek kell lennünk, és meg kell próbálnunk a saját játékunkat játszani. Otthon játszunk, és hinnünk kell benne, hogy meglesz a három pont. Ez nagyon fontos, mert ha hazai pályán játszol, akkor jó eséllyel pályázol arra, hogy megnyerd ezeket a meccseket."

 

 

A szombati meccs lesz az Álmok Színházában az elsõ, abból a hét Premier League bajnokiból, amely a következõ öt hét során a Manchester Unitedre vár, mielõtt belépnének az igen sûrû decemberi idõszakba. Ez lehetõséget ad a csapat számára, hogy megfelelõ lendületet vegyenek az egymás utáni mérkõzések elõtt, bár Nani egyelõre csak rövid távra gondol.

 

"Ez most egy jó idõszak számunkra. Legutóbb nagyon jó eredményt sikerült elérnünk a Newcastle ellen a válogatott szünet elõtt, úgyhogy magabiztosak vagyunk, és most ez egy jó idõpont arra, hogy elkezdjünk hinni. De mi nem tûzünk ki hosszú távú célokat magunk elé - az egyetlen célunk, hogy mindig megnyerjük a saját meccseinket és a tabella élén végezzünk" - tette hozzá.

 

Nani is egyike volt azon United játékosoknak, akik az elmúlt két hétben beutazták a világot, hogy képviseljék hazájukat és a portugál középpályás elismerte, bizonytalan azt illetõen, hogy milyen hatással lesz ez teljesítményükre. Szerencsére Carringtonban azonban kiváló lehetõség van a regenerálódásra.

 

"Nagyon fontos, hogy regenerálódjunk, mert kemény küzdelemben vagyunk, és sok meccs elõtt állunk, úgyhogy szükség van arra, hogy mindig készen álljunk a következõ mérkõzésre. Carringtonban most is azon vannak, hogy minél nagyobb hely és jobb felszereltség álljon a játékosok rendelkezésre a regenerációhoz. Ez nagyszerû."

 

"Most egy kicsit nehéz, mert a válogatott meccsek után fáradtak vagyunk, és még utaznunk is kellett úgy, hogy szombaton már a mérkõzésre készen kell állnunk. Ez nem könnyû, de ahogy mondtam, nagyszerû létesítmények állnak rendelkezésünkre ehhez, ami nagyon fontos dolog."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!