Scholes felkészült a kemény hétre

Paul Scholes nagyon várja az elkövetkezendõ hetet, mely a Manchester Unitedre vár, ami során a Vörös Ördögök egyik célja az lesz, hogy vasárnap csökkentsék hátrányukat a Chelsea-vel szemben.


A Stamford Bridge-en lejátszandó holnapi bajnokit egy Ligakupa találkozó követ szerdán szintén a londoni Kékek otthonában, majd jövõ hét szombaton az Arsenal látogat az Old Traffordra.

Scholes mesés mérkõzésre számít Roberto Di Matteo csapata ellen és eltökélt szándéka, hogy javítson azon a mérlegen, mellyel csapata nem igazán büszkélkedhet a Chelsea otthonában lejátszott összecsapások során.

"Három igen kemény meccsünk van a héten" - mondta az MUTV-nek. "Kétszer a Chelsea ellen, majd az Arsenal hazai pályán. A vasárnapi hatalmas lesz. Nincs valami csodás mérlegünk a Chelsea otthonában az utóbbi években, ez olyasmi, amit remélem sikerül megváltoztatni."

 


"Elõzõ héten néztük õket a Tottenham ellen. Más játékosokat igazoltak mostanában, mint az elmúlt években, amikor egy fizikális csapatot alakítottak ki. Most alacsonyabb, jobban játszó játékosokat igazoltak, akik ellen nehéz játszani. Tudjuk, hogy mindegyikük képes helyzetek kialakítására vagy éppen gólszerzésre."

"Mivel szeretik játszani a focit, így ellenük játszva te is megkapod a lehetõségeket. Mindig nagyszerû a hangulat ott, de szeretnénk változtatni azokon az eredményeken, amiket az utóbbi években értünk el Londonban."

A veterán középpályás túl sokat nem hajlandó foglalkozni azzal, hogy rengetegszer kerül hátrányba a csapat.

"Fogalmam sincs" - felelte Scholes, amikor választ vártak ezen probléma okára. "A menedzsert kissé zavarja, hogy ez történik. Mi mindig azzal a szándékkal megyünk ki, hogy az elejétõl kezdve jól teljesítsünk, de valamilyen oknál fogva ez nem mûködött az utóbbi néhány mérkõzésen."

"Én csak hálás vagyok a támadóinknak, hogy több gólt tudnak rúgni jelenleg, mint az ellenfelek. Ám biztos vagyok abban is, hogy ezen változtatni fogunk. Még csak a szezon rajtjánál járunk, még korai szakaszban vagyunk, bõven van idõnk javítani ezen."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!