Ferguson tiszteli a Kanárikat

Sir Alex Ferguson a hétvégi találkozó elõtt tiszteletét fejezte ki a Norwich City, valamint a menedzserük, Chris Hughton iránt.


Hughton miután átvette a csapat irányítását Paul Lamberttõl, igen nehéz kezdésen van túl, de úgy tûnik, kezdenek kilábalni a gödörbõl. Az Arsenal elleni gyõzelmük figyelmeztetés kell, hogy legyen a Vörös Ördögök számára, akik hétvégén látogatnak el Kelet-Angliába.

A Fulham, a Chelsea és a Liverpool ellen elszenvedett súlyos vereség már a múlt és nem kétséges, hogy a United ugyanolyan nehéz küzdelemre számíthat majd, mint tavaly, amikor Ryan Giggs végül az utolsó másodpercekben szerezte meg a gyõzelmet.

"Nem volt könnyû meccs és látva az Arsenal elleni teljesítményüket, minden tiszteletet megérdemel Chris Hughton. Úgy gondolom, fantasztikus munkát végzett Birminghamben és Newcastle-ben is és az Arsenal elleni teljesítményükket talán Chris menedzseri munkája is más irányba fordult."

"Mindig ez van, ha egy klubhoz új menedzser érkezik. Más az edzés, más az elképzelés a játékosokról és talán kezd összeállni a dolog Chris esetében. Remélem nem pont ellenünk jön ki a lépés számukra, de az Arsenal elleni produkciójuk nagyon jó volt."

 


David de Geának a legjobbját kellett nyújtania tavaly, miközben Sir Alex Ferguson megkönnyebbült, hogy mindhárom ponttal térhettek haza.

"A Norwich beadásokkal szórta meg akkor a nagy csatárukat, Grant Holtot" - folytatta Sir Alex. "Anthony Pilkington volt akkor a bal szélsõ - aki gyerekként nálunk nevelkedett, ahogyan David Fox is. Nagyon jól emlékszem Davidre, de Pilkingtonra nem igazán, aki az akadémiánkon volt."

"David Fox éveken át nálunk játszott, igazán profi a srác. Nagyszerû focista, aki mögött remek családi háttér áll - édesapja, Peter a Stoke City kapusa volt."

"Jól játszottunk tavaly a Norwich elleni meccs elsõ felében, bár a beíveléseikkel mindig veszélyesek voltak. A második játékrészben a Norwich nagyon jó volt, szereztek egy gólt és az utolsó 20 perc nagyon nehéz volt. De szerintem megérdemeltük a gyõzelmet."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!