Scholes: Meglephet minket a Wolves

Paul Scholes szerint, csakúgy, mint a múlt heti Ligakupa mérkõzésen, a Wolves ezúttal is támadni fog az Old Traffordon, a két csapat szombati összecsapásán.


A Vörös Ördögök múlt héten kedden 3-2 arányban gyõzték le Mick McCarthy legénységét, ám kemény erõpróba elé állította õket a maximális elszántsággal küzdõ ellenfél. Bár Scholes nem lépett pályára azon a mérkõzésen, teljesen tisztában van vele, hogy mire képes a Wolves, és ugyanolyan nyílt játékra számít tõlük, mint a Ligakupában.

 

"Tudom, hogy nem éppen kezdték jól ezt a szezont, de vannak olyan játékosaik, akik képesek lehetnek meglepi minket" - kezdte Scholes.

 

"Megmutatták, hogy képesek gólt, gólokat szerezni az Old Traffordon, hiszen kétszer is bevették a kapunkat, és biztos vagyok benne, hogy szombaton is azon lesznek, hogy ezt megismételjék."

 

 

A 35 éves középpályás azt is elmondta leendõ ellenfelükrõl, hogy nem érti, miért tartják sokan túlzottan is aggresszív csapatnak, kiemelve, hogy minden csapat különbözõ stílusban próbálja meg érvényesíteni a saját erejét.

 

"Vannak olyan csapatok, akik lehet, hogy nem éppen játszanak attraktív futballt, de itt az a lényeg, hogy miként tudod megnyerni az adott mérkõzést" - tette hozzá.

 

"A menedzserük a lehetõ legjobb teljesítményt akarja belõlük kihozni, ehhez pedig meg kell találnia a legmegfelelõbb utat ahhoz, hogy érvényesülni tudjanak. Csak rajtunk múlik, miként tudjuk felvenni velük a kesztyût és hogyan találjuk meg az ellenük való gyõzelemhez szükséges ellenszert." 

 


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!