Ferguson megvédi O'Neill-t

Sir Alex Ferguson szenvedélyesen vette védelmébe csapata mai ellenfele, a Sunderland menedzserét, 'kiemelkedõ menedzsernek' aposztrofálva Martin O'Neill-t.


O'Neill a média egyes felületeirõl elég nagy tûz alá került az elmúlt hónapok során csapata gyenge szezonkezdete miatt, és bár kedden már elmozdultak a kiesõzónából, a Reading elleni 3-0-s gyõzelmük csak harmadik sikerük volt ebben az idényben.

 

Miután egy évvel ezelõtt vette át a Stadium of Light kispadját, az észak-ír menedzser szombaton elõször látogat csapatával az Old Traffordra a Fekete Macskák élén; ismeretlennek azonban nem lehet nevezni számára az Álmok Színházát, tekintve, hogy korábban az Aston Villa és a Leicester City csapatával is vendégszerepelt már Manchesterben.

 

 

"Múlt héten egy olyan kérdéssel találták meg, amely egyszerûen nevetséges" - kezdte Sir Alex kollégájával kapcsolatban.

 

"Egy újságíró, vagy egy tv-s megkérdezte, hogy hisz-e még önmagában. Martin O'Neill három bajnokságot nyert a Celtickel, UEFA kupa döntõig vezette õket, volt az Aston Villa és a Leicester City menedzsere... milyen hülye kérdés ez."

 

"Ez egy sértés, egyértelmûen egy sértés számára. Örülök, hogy a klubjuk elnöke támogatja, mert õ egy kiemelkedõ menedzser."

 

O'Neill mindössze három mérkõzését nyerte meg különbözõ csapatai kispadján Sir Alex Ferguson ellen vívott 22 mérkõzésébõl, azonban ezek közül az egyik éppen a Leicester Cityvel megnyert Ligakupa gyõzelmük menetelése során érte el.

 

Emellett az Aston Villaval elért 1-0-s gyõzelmük az Old Traffordon volt az utolsó alkalom 2009 decemberében, hogy a Manchester United nem rúgott gólt hazai pályán.


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!