Ferguson felkészült Michura

Sir Alex Ferguson tisztában van azzal, milyen veszélyt jelenthet a Swansea gólkirálya, a spanyol Michu a United mai, Liberty Stadiumban sorra kerülõ bajnokija során.


Michu és Robin van Persie fej-fej mellett vezetik az angol bajnokság góllövõlistáját, mindketten eddig 12 találatot értek el. 

 
Bár a Rayo Vallecanotól érkezõ csatár lenyûgözõ rekordot ért el a La Ligában is, Sir Alex bevallja, meglepte a 26 éves játékos eddigi kiemelkedõ teljesítménye a Premier League-ben. 
 
"Michu egy igazán remek igazolás volt" - mondta Sir Alex Ferguson.
 
"Mindössze 2 millió fontba került, és én semmit nem halottam eddig róla. Azt hiszem, errõl el kell beszélgetnem a United megfigyelõivel!"
 
Miután Michu felépült a Tottenham elleni összecsapáson szerzett fejsérülésébõl, valószínûleg ezen a hétvégén a United védelmének különös figyelmet kell majd fordítania a spanyolra.
 
"Tény, hogy eddigi teljesítménye alapján okot ad a külön figyelemre. Ráadásul középpályásként is remek, így jól fel kell készülnünk erre a problémára is. "
 
 
"Tudjuk, hogy egy remek befejezõ, nem esik pánikba, képes megõrizni a nyugalmát. Jó példa volt erre az Arsenal elleni gólja is. De õszintén remélem, hogy sikerül kizökkentenünk ebbõl a nyugalomból és a védelmünk elbír majd vele."
 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!