Giggs legidõsebb rajongójával találkozott

A Worsley Lodge idõsek otthona lakóit sokkolhatta, és egyben örömmel tölthette el, hogy Ryan Giggs eljött boldog 104. születésnapot kívánni a United szurkoló Emily Mallindernek.


A Vörös Ördögök legendája idõt szakított, hogy meglátogassa legidõsebb rajongóját, miután a szezon elején, amikor élõben tekintette meg Sir Alex Ferguson legénységének mérkõzését, kifejezte vágyát, hogy szeretne egyszer találkozni vele.

 

Emily tudta nélkül a bentlakók szabadidejét kordináló Angela McGinty segítségének köszönhetõen kívánsága eljutott Giggshez is, aki felkereste az otthont, hogy legyenek segítségére ezen hihetetlen meglepetés elõkészítésében.

 

"Emily imádja a futballt, különösen a Unitedet" - magyarzáta McGinty.

 

"Egy napon megkérdeztem, hogy melyik játékossal találkozna szívesen, õ pedig hezitálás nélkül Ryan Giggset mondta. Úgyhogy úgy döntöttem, kapcsolatba lépek a Uniteddel, és meglátjuk, hogy mit tudunk megtenni, de soha nem gondoltam volna, hogy sikerülni fog. Ez egy fantasztikus gesztus volt, Emilyt pedig elárasztotta a boldogság."

 

"Szinte szóhoz se jutott, ami nagyon ritka nála! Ryan fantasztikus volt, és még maradt, hogy más bentlakókkal is beszélgessen, és fotózkodjon velük. Még azt is megígérte Emilynek, hogy jövõre visszajön! A Worsley Lodge részérõl szeretném megköszönni a részvételét, és hogy idõt szakított ránk, nagyon hálásak vagyunk. Emilynek nagyszerû napot tudtunk szerezni, és minden bentlakónknak és családjának ez egy nagyon nagy élményt jelentett."

 

 

Giggs több mint boldog volt, hogy találkozhatott Emilyvel.

 

"Mindig nagyszerû érzés találkozni a szurkolókkal, különösen ha olyan valakirõl van szó, mint Emily, aki már régóta a csapat szurkolója" - tette hozzá.

 

"És õ egyértelmûen érti is a futballt - nagyon jót beszélgettünk a Unitedrõl, és a csapattal kapcsolatos emlékeirõl, élményeirõl. Minden csapattársam nagyra értékeli a támogatást, amit kapunk szurkolóinktól, és nagyszerû volt, hogy itt lehettem, és együtt ünnepelhettem a nagy napot Emilyvel."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!