Rooney kemény erõpróbára számít

A Manchester Unitednek könnyû dolga volt, amikor múlt szombaton az Old Traffordon vendégeskedett a Fulham, azonban Rooney arra számít, hogy ma már sokkal nehezebb dolga lesz a Vörös Ördögöknek, immáron Nyugat-Londonban.


Sir Alex Ferguson legénysége azt mondható, hogy könnyedén nyerte meg a két csapat 4. fordulós FA-kupa összecsapását - köszönhetõen Javier Hernandez két, Giggs és Rooney egy-egy találatának - azonban legutóbbi négy látogatásukból csak egyszer tudták gyõztesen elhagyni a Craven Cottage gyepét.

 

És míg Martin Jol tanítványai a hazai pályán eddig megszerezhetõ 36 pontból 18 egységet otthon tartott, a Temze partján december eleje óta csak egyszer kellett lenyelniük a vereséggel együtt járó keserû pirulát, amely mindenképpen változást jelenthet, ami a saját szurkolóik elõtt nyújtott teljesítményüket illeti.

 

 

"Hazai pályán a Fulham egy más csapat" - kezdte Rooney.

 

"Mindig nagyon nehéz mérkõzéseket játszunk ott. Kisebb a pálya területe, és egy kompakt stadionban kell játszanunk. Ez pedig kedvez nekik."

 

"Olyan játékosaik vannak, akik vonaltól vonalig képesek cipelni a labdát, és mivel a pálya nem túl nagy, így ebbõl lehetõségeket tudnak kidolgozni. Teljesen más mérkõzés lesz, mint amilyen az Old Traffordon volt. Eléggé hátul vannak a bajnokságban, úgyhogy nagyot fognak harcolni, hogy egy vagy három pontot szerezzenek. A tõlünk telhetõ legjobb teljesítményre lesz szükség, hogy legyõzzük õket."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!