Új autók érkeztek

Volt ám izgalom a közelmúltban Carringtonban, amikor a klub partnere, a Chevrolet jóvoltából a Manchester United játékosai kiválaszthatták új autóikat.


Miközben átvették a kulcsokat, a Le Mans-i 24 órás verseny négyszeres bajnoka, a Chevrolet versenyzõje Oliver Gavin adott vezetõi és biztonságtechnikai tippeket a labdarúgóknak.

Wayne Rooney egy Camaro Coupét választott: "Nagyszerû, nyilvánvalóan jól néz ki, izgatottan várom, hogy vezessem. Amikor megláttam az összes kocsit együtt, ez volt az, amelyik leginkább megfelelt nekem, jól néz ki és jó lesz vezetni is. Manuális váltóval választottam, mert úgy lehet teljes mértékben kihasználni egy sportkocsit."

Michael Carrick örült, hogy ismét egy sportkocsi kormányát szorongathatja, miután egy Corvette GS-t választott: "Jó ideje nem volt már sportkocsim - korábban egy Dodge Vipert vezettem - úgyhogy amikor a Chevrolet megadta a lehetõséget számomra, hogy vezethetem ezt a Corvette-t, megragadtam az alkalmat."

Robin van Persie egy Captiva mellett döntött: "Két gyermekem van, szóval ez az autó igazán jó számomra, hiszen ez egy családi autó. Nagyon jól néz ki és jó autó is." Eközben Nick Powell az elektromos Volt mellé tette le voksát: "Másabb érzés, sokkal csendesebb...futurisztikusnak tûnik, fõleg az energia megtakarítása miatt."


 

 



 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!