Laudrup: Cakir nagyon rossz döntést hozott

A Swansea menedzsere, egyben ex-Real Madrid középpályás Michael Laudrup szerint Cuneyt Cakir "nagyon rossz döntést hozott", amikor Nanit piros lappal leküldte a pályáról.


A United már 2-1-re vezetett összesítettben a spanyol óriások ellen, Sergio Ramos öngóljával, ami Danny Welbeck lövését követõen a Real védõjérõl került a hálóba, amikor a török ​​játékvezetõ kiállította a hazaiak szélsõjét, Alvaro Arbeloával való ütközését követõen. Nani a magasan érkezõ labdát próbálta levenni, amikor valószínûleg tudomása sem volt az érkezõ Arbeloáról.

 

A játékvezetõ döntését követõen, az emberelõnyben lévõ vendégeknek két gólt is sikerült lõniük, így 3-2-es összesített eredménnyel a Real Madrid jutott tovább a Bajnokok Ligája nyolcaddöntõjébe.

 

 

"Láttam a meccset és nem vagyok sem United sem Real Madrid drukker, de ez soha, de soha nem ért piros lapot. Talán egy sárgát, ha nagyon szigorúak vagyunk, de pirosat semmiképp."

 

"Elõfordul, hogy hibáznak a bírók, hisz õk is emberek, és nincs is ezzel probléma, hol a javadra, hol ellened történik. De azt hiszem most elmondható, hogy ezen a meccsen ez a játékvezetõi teljesítmény nagyon gyengének minõsíthetõ, Nani kiállítása egy rendkívül rossz bírói döntés volt."


independent.co.uk

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!