Ferguson szentélye

Sir Alex Ferguson irodája mélyen az Old Trafford belsejében található és csak néhány kiváltságos embernek adatik meg, hogy oda belépjen.


Tegnap "A lelátó tetején" címmel indult a ManUtd.com egyhetes sorozata, melyben rendhagyó módon vendégeskedhetünk a Álmok Színházában.

 

Sir Alex carringtoni irodájában végzi mindennapos feladatait, de meccsnapon az Old Traffordon lévõ irodáját használja. Ebbe a helyiségbe nagyon kevesen bejáratosak, amolyan szentélyként szolgál a menedzser számára, ahol elmélkedhet a taktikán és visszavonulhat a mérkõzés után, közeli barátokat és családtagokat fogadhat. Továbbá itt történik a híres, mérkõzés utáni borozgatás az ellenfelek vezetõivel.

 

Az irodában található egy mini bár és egy televízió is, amelyen a menedzser a rivális csapatok meccsnapi eredményeit követheti nyomon.

 

 

De nem csak kizárólag a futballról esik szó Sir Alex stadionbeli szentélyében. Gyakran teljesen független témákról is szívesen elbeszélget itt. A skót tréner ugyanis élénken érdeklõdik többek között a jó filmek, a politika és a lóverseny iránt és még sok más  témában is szívesen tart itt megbeszélést az Old Trafford fõnöke.


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!